Omix X3'te hard reset moduna girilmiyor

881454

Zeptopat
Merhaba, başlıktan da görüldüğü gibi ne kadar uğraşak da hard reset moduna giremedik. Normalde telefonu kapatıp ses açma ve güç tuşuna basılarak giriş yapılması gerekiyor fakat normal bir şekilde başlıyor. Bilgisayara bağlayıp denedik gene aynı. Bilgisayardan uygulama ile format atmak son çözüm fakat telefona zarar gelebilir ve çökebileceğinden hiç uğraşmak istemedik. Geri dönüşlerinizi bekliyorum.

Hocam bu seferde güvenli moda giriyor

Yani anlamadım nedense başka telefonda demedinmi oluyor acaba yazılımla ilgili bir sorun mu var cevaplarsanız sevinirim

Son düzenleme:
yok aslında zazılımla bi alakası yok farklı bi komutu var ben uğraşırken bi kombinasyon buldum fakat neye bastım neyi bıraktım bilmiyorum ama anlatılandan çok farklı bi sıralaması var reset menüsüne geldim ama ordan yanlış yere girdim sonra aynı yeri bulamadım bulursam yazarım

hocam ben yapmıştım aslında anlatılan la bi alakası yok tamamen farklı bir yolu var ama bende nasıl yaptım bilmiyorum sinirle tüm tuşlara bastım sonra direk rest bölümüne gitim ama yanlış tıkladım sonrada bulamadım

Ses açma+güç tuşuna Omix logosu gelene kadar basılı tutun, logo gelince sadece ses kısmaya basılı tutun. Bu kombinasyonla reset menüsüne girmiş olması gerekiyor.
olmuyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı