Telefonlarda hard reset nedir?

1- Sistem kararsızlığa uğrayınca yani sizin anlayacağınız donduğunda sorunu çözmek için telefonu zorla yeniden başlatmaktır.
2- Açma-kapama tuşu ve Ana tuşa basılı tutup bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz. (bu telefonun modeline göre değişebilir.)
3- Bu işlem telefona zarar vermemektedir ama yaptığınız bir iş varsa o veriyi kaybedebilirsiniz. (Word'den bir şey yazarken bunu yaparsanız belgeyi kaybedebilirsiniz.)

1- sistem kararsızlığa uğrayınca yani sizin anlayacağınız donduğunda sorunu çözmek için telefonu zorla yeniden başlatmaktır.
2- açma-kapama tuşu ve ana tuşa basılı tutup bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz. (bu telefonun modeline göre değişebilir.)
3- bu işlem telefona zarar vermemektedir ama yaptığınız bir iş varsa o veriyi kaybedebilirsiniz. (Word'den bir şey yazarken bunu yaparsanız belgeyi kaybedebilirsiniz.)

Ben telefonu sıfırlamak istediğim için yapacağım ve bu işlem normal sıfırlamaktan daha etkili olduğunu duydum.

Ben telefonu sıfırlamak istediğim için yapacağım ve bu işlem normal sıfırlamaktan daha etkili olduğunu duydum.
Siz kurtarma menüsünden yapılandan bahsediyorsunuz sanırım.
Bu sistemin derin kısımlarına inerek sıfırlıyor diye biliyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı