Omix X600 kasıyor

Katılım
12 Şubat 2023
Mesajlar
22
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
2-3 ay öncesinde Omix X600 aldım ilk aldığım ay biraz kasıyordu pek dikkate almadım ama şu an cok kasıyor ne yapmam lazım not: Cok fazla fotograf ve oyun yok. İade edemem.
 
2-3 ay öncesinde Omix X600 aldım ilk aldığım ay biraz kasıyordu pek dikkate almadım ama şu an cok kasıyor ne yapmam lazım not: Cok fazla fotograf ve oyun yok. İade edemem.

İşlemcisi çok güçlü olmayan cihaz o arayüzle kasması normaldir. Telefona uygun Custom ROM varsa (özellikle AOSP) atmanız daha iyi olacaktır.

Bir tanede kernel atarsınız :)
 
Bendede omix x600 var custom rom ve kernel nasıl yüklerim kasmalar gidermi benimde ekran kaydı alırken kasıyor o düzelirmi

Bendede omix x600 var custom rom kernel nasıl atarım ekran kaydı alırken fps 30 a düşüyor düzelirmi atarsam
 
Bende de Omix X600 var Custom ROM ve kernel nasıl yüklerim kasmalar gider mi benim de ekran kaydı alırken kasıyor o düzelir mi?

Bende de Omix X600 var Custom ROM kernel nasıl atarım ekran kaydı alırken FPS 30'a düşüyor düzelir mi atarsam.

X600 için özel bir kernel yok fakat Custom ROM bulmanız gerekiyor ben bulamadım.
 
hocam ekran kaydı alırken fps düsüyor bu sorun düzelirmi atarsam

Gsi rom (aosp tabanlı) kursak mesela crdroid , corvus os brick olma ihtimali varmı fastboot ile özel olmayan kernel yüklesek birde
 
Hocam ekran kaydı alırken FPS düsüyor bu sorun düzelir mi atarsam.

Gsi ROM (AOSP tabanlı) kursak mesela crDroid, corvus OS brick olma ihtimali var mı Fastboot ile özel olmayan kernel yüklesek bir de.

Özel olmayan kernel diye bir şey yok zaten tavsiye etmemde kerneller cihazın donanımına göre destekliyor.

Telefonunuza özel Custom ROM değilse sorun yaratabilir. Kurarsınız fakat stabil çalışıp çalışmayacağı garanti edilmez, brick olma ihtimali var ( cihaza uyumlu ROM bulsanız bile )
 

Geri
Yukarı