Omuz ağrısı neden olur?

froske123

Centipat
Daha fazla  
Selam dostlar. 5-6 saat önce halı sahadan geldim, eve geldiğimde omzumu kullanırken bayağı acıdığını fark ettim. Şu an hâlâ bayağı ağrıyor, hareket ettirdiğimde. Mesela yatarken omzumu kaldırmam zor oluyor ve çok acıtıyor. Sizce neyim vardır, yani kırık çıkık bir şey olabilir mi? Halı sahada bir darbe gördüğümü hatırlamıyorum ama belki de bir şey olmuştur, o anki hırsla görmezden gelmişimdir.

Kırık çıkık olsa, ağrı buraya yorum yazamayacak kadar ciddi olurdu. Muhtemelen, kasın ani gerilmesinden, kaynaklı bir ağrı olabilir. Kas gevşetici içip ve krem ile ovalayın. 1-2 gün içerisinde azalmaz ise doktora görünmeniz, en sağlıklısı olacaktır.

Kullanmazsanız acımaz dermişim. Çıkık olduğunu düşünmüyorum hareket ettiremezsin. Kas gevşetici kullan, diğer omuzun ile aile bireyleri karşılaştırsın, baktın bir tutarsızlık var acile hemen, baktın yok hani bir olay yaşamadıysan, dediğim gibi ağrı kesici kas gevşetici kullan (fastjel jelgo piridoxyn) gibi gibi olabilir en iyisi jelgodur bence. Baktın geçmiyor yine doktor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı