Omuz sakatlığı geçer mi?

Halit oguz

Kilopat
Spora başlayalı 3-4 ay oldu. Normalde shoulder press makinesinde 40 - 45 - 50 olarak üç set yapıyordum. O gün az arttıralım dedim son seti 60 denedim. Bir sorun çıkmadı ama sonraki gün bir ağrı başladı. 3-4 gündür spora gitmiyorum ağrıdan kaldıramam zaten bir şey. Hocaya sordum geçer sakatlamışsın dedi. Doktora gitmeme gerek var mı? Kemik batması hissi oluşuyor ağırlık kaldırırken veya kolumu yukarı kaldırırken.

Spora başlayalı 3-4 ay oldu. Normalde shoulder press makinesinde 40 - 45 - 50 olarak üç set yapıyordum. O gün az arttıralım dedim son seti 60 denedim. Bir sorun çıkmadı ama sonraki gün bir ağrı başladı. 3-4 gündür spora gitmiyorum ağrıdan kaldıramam zaten bir şey. Hocaya sordum geçer sakatlamışsın dedi. Doktora gitmeme gerek var mı? Kemik batması hissi oluşuyor ağırlık kaldırırken veya kolumu yukarı kaldırırken.
bir gidin hocam ne olur ne olmaz.

Eğer ağrısı azalmıyorsa bi acilde doktora görün.

Bende bir kere yaşamıştım, emar vs. sağlam paralar ödeyerek özel hastaneye başvurmuştum hızlıca halletmek için, sorunum sağlam bir kas yorulmasıydı. Sizde de belki kas yorulması mevcut, kas yorulması kritik bir sorun değil fakat iyileşmesi de aylar sürüyor ilacı da mevcut değil. Doktorlar ilaç olarak yalnızca ağrı kesici verebiliyorlar bu durumda. Böyle bir durum olabilir hazırlıklı olun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı