Hızlı kilo alınca veya verince derinin aynı oranda esneyememesi nedeniyle oluşurlar. Kalıcı diye biliyorum ama lazer tedavisi uygulanabilir. Bende de var ön omuzdan koltuk altına doğru.Göbeğimde ve omuzumda çatlaklar çıktı. Ne yapmalıyım, geçer mi?
Hızlı kilo alınca veya verince derinin aynı oranda esneyememesi nedeniyle oluşurlar. Kalıcı diye biliyorum ama lazer tedavisi uygulanabilir. Bende de var ön omuzdan koltuk altına doğru.
Gülmenin sebebi nedir?
Açıklama yapmak zorunda değilsin ama saygılı olmak zorundasın.O kişinin fake konu açmadığı ne malum?
Sana açıklma yapmak zorunda olduğumu düşünmüyorum.
Ve eklemeliyim ki çatlaklar yaşlandıkça hiç estetik durmuyor.Hızlı boy attığım bir dönemde neredeyse sırtımın yarısı çatlamıştı. Üzerinden 5 sene kadar geçti ve 2020'nin başlarında göğsüm, koltuk altım ve üst bacağım da çatlamaya başladı. İlk başlarda pembe gibi bir renk alıyor ardından gittikçe beyazlamaya başlıyor. Bildiğim kadarıyla pembe olduğu dönem lazer tedavisine başvurursan çok daha etkili oluyor. Geçmiş olsun.
O kişinin fake konu açmadığı ne malum?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.