Karantinadan dolayı göbeğimde ve omuzumda çatlaklar çıktı. Bu çatlaklar kendiliğinden geçer mi ve bir şey kullanmam gerekiyor mu?
Kilodan dolayı çıkan çatlaklar. Yoksa vücudum açılmadı.Çatlaklar derken nasıl? Yırtılma gibi bir şey mi? Sanki dikiş atılmış falan.
Aynı olay bende de var, biraz araştırmıştım ve yağ oranından kaynaklandığını gördüm. Doktora başvurmakta fayda var lakin ben henüz gitme fırsatı bulamadım.Kilodan dolayı çıkan çatlaklar. Yoksa vücudum açılmadı.![]()
Evet kırmızı ile mor rengi arasında.Kırmızı çatlaklar mı diyorsunuz? Bunlar genellikle kaybolmuyor sadece derinin rengini alıyor. Ben de vücut geliştirme sporuna başladıktan sonra başladı, hızlı bir şekilde gelişmeye veya zıt durumunu yaşarsan başına geliyor. Bende özellikle göğüs, ön omuz ve ön kol kısmında oldu ama zamanla deri rengine dönüştü.
O izler hep kalacak (yani en azından bende öyle) ve ten rengine dönüşecek. Fazla rahatsız edecek bir şey yok görüntü anlamında.Evet kırmızı ile mor rengi arasında.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.