OpenCore "On Memory panic stackshot. Succeeded" hatası

Hocam şimdi configi denemeden önce yaptıklarımı söyleyeyim belki hata yapıyorumdur.. Şimdi flash belleği takıyorum yeni attığınız configle beraber , sonrasında laptopu açıyorum beni hard boot ekranına atıyor orada tab tuşu ile yana geçiyorum setupa enterlıyorum biosa giriyor.. sonrasında biosta secure bootu her seferinde disable yapmam gerekiyor yapıyorum sonra uefi şeklinde açılmayan pcyi Legacy Support First Uefi seçeneğine alıp f10 luyorum enterlıyorum sistem yeniden başlıyor lenovo yazısı sonrasında install ventura ekranı geliyor install ventura diyorum hatayı alıyorum yanlış yaptığım birşey var mı ?

Yeni configi denemeden bir hatam varsa söyleyin öyle deneyeyim..
Var mı bir hata hocam ?

Çok karışık hocam, pek bir şey anlamadım ama anladığım kadarıyla Legacy mod'da boot ediyorsunuz USB'yi, doğru mu?
Evet

Uefi ile boot olmuyor laptop bataryası öldüğünden beri sadece şarjda kullanıyorum bataryası yok herseferinde hard boot ekranına atıyor açıldığında uefiyi legacyboot yapmamı istiyor yoksa pc boot olmuyor o yüzden legacy de boot ediyorum usbyi

Selam. Laptop'un tam özelliklerini belirtir misin?

Selam. Laptop'un tam özelliklerini belirtir misin?
CPUID CPU Name Intel(R) Core(TM) i5-6200U CPU @ 2.30GHz

Intel HD Graphics 520 Video Adapter

Driver Description HID Keyboard Device
Device Description Type

Intel Skylake HDMI @ Intel Sunrise Point-LP PCH - High Definition Audio Controller [C1] PCI
Realtek ALC236 @ Intel Sunrise Point-LP PCH - High Definition Audio Controller [C1] PCI

Device Description Type
Qualcomm Atheros QCA9377 802.11ac Wireless Network Adapter PCI
Realtek RTL8168/8111 PCI-E Gigabit Ethernet Adapter (PHY: Realtek RTL8111) PCI

Netac SSD 240GB

Hocam bu kadar birde 4GB Ramim var şuanda flasha Big Sur yüklüyorum Monterey ve Ventura denedim olmadı...

Dostlar böyle bir hata alıyorum MacOS Monterey kurmaya çalışıyorum , laptop kullanıyorum, hiçbir şey anlamadım videoyu izledim fakat böyle bir hata alıyorum saatlerce uğraştım...
Dosya bozuk inmiş olabilir mi?
Bende de buna benzer bir olay olmuştu:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı