On7 Prime Nougat güncellemesi

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burada biri Malezya ROM'unu yüklemiş, Türkçe dil desteği de varmış. Sorumluluk sana ait artık.

@Asım Demir @SypeR @BilgisayarKurdu Ben J7 Prime modeline TUR 7.0 sürümünü atıyorum, Odinde Userdata ekranında kalıyor gitmiyor %1'lik bir kısım kalmış güncellemenin tamamlanması için ama bir türlü gitmiyor, acaba neden güncelleme yemediğini biliyor musunuz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burada biri Malezya ROM'unu yüklemiş, Türkçe dil desteği de varmış. Sorumluluk sana ait artık.

@Asım Demir @SypeR @BilgisayarKurdu Ben J7 Prime modeline TUR 7.0 sürümünü atıyorum, Odinde Userdata ekranında kalıyor gitmiyor %1'lik bir kısım kalmış güncellemenin tamamlanması için ama bir türlü gitmiyor, acaba neden güncelleme yemediğini biliyor musunuz?

Öncelikle ODIN en güncel sürümde olsun. Ardından Hash kontrolü yapmayı unutma yükleyeceğin dosyaya. Belki eksik ya da bozuk inmiştir paket.

Onun dışında Odin ekranından bir görüntü ile Odin Mode'da olan telefondan bir görüntü görmek işimizi daha kolaylaştırır hocam. Ayrı bi konu da etiketleyin dönüş yaparım size.
Ben de Marshmallow'a dönüyorum hafıza nedeniyle, ya da farklı bir 7,0 Nougat ROM'u mu denesem kararsız kaldım, 32 GB olsaydı eğer çok memnundum çünkü Nougat'tan.
Orijinal 32GB'lık PIT dosyanı kullanarak yükleme yaparsan 32GB olarak kullanabilirsin cihazı. :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı