Hayır, gerekmez. Eğer harici ekran kartı taktıysanız zaten dahili ekran kartınız (Intel UHD Graphics 630) devre dışı kalacaktır. Sadece harici ekran kartının sürücüsünün kurulması yeterlidir.Merhabalar,
Sistemimde harici ekran kartı var (MSI GTX 1050Ti), benim onboard ekran kartı (Intel i7 8700K üzerinde bulunan ekran kartı) driver kurmam gerekli midir?
onu bilmiyorum ama işlemcin ekran kartı ve RAM için biraz fazla gibi. RAM'i 16 GB a yükseltebilirsin tavsiyemdir [emoji846]
Biliyorum, fakat sağolsun dolar bey bütün planlarımı altüst etti. Böyle kalakaldım. 16GB değil hedef minimum 32GB; ekran kartı ise RTX serisi. Bakalım nasıl olacak![]()
[emoji23] siz baya süper oyuncu pc'si kurmayı planlıyorsunuz sanırım. Dolar çok fena dayak istiyor benden söylemesi. [emoji23][emoji109][emoji110][emoji2935][emoji106]
şimdi dolar o zamanlar gibi olsaydı ohooho millet uzay mekiği yapardıBen dizmeye başladığımda dolar 3 civarıydı. Hatta işlemcimi ve anakartımı 1900TL’ye aldım. Şu an işlemcim sadece 3300TL civarı [emoji1] yani 8GB olsun benim olsun diyorum şu an [emoji23]
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.