Onboard ekran kartı olmayan anakarta VGA sürücüsü yüklenmeli mi?

Specialagent58

Hectopat
Arkadaşlar B560M Pro VDH anakart kullanıyorum. Onboard ekran kartı yok ama sitesinde Intel VGA sürücüsü var, bunu yüklesem sorun olur mu? Yüklesem daha iyi mi olur? İkincisi harici ekran kartımın sürücülerini güncelledikten sonra oyunlarda bilgisayarın eski haline göre bir grafiksel düşüş hissettim, o yüzden DDU programıyla sürücüleri silip tekrar kuracağım, yüklemem iyi olursa o VGA sürücüsünü bu işlemden önce yükleyeyim mi, yoksa sonra mı yüklemeliyim? Teşekkürler.

1650487153149.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Yok harici GTX 1050 Ti'nin sürücülerinden bahsettim hocam ben hocam. Onu yüklemedim zaten. Anlıyorum...

DDU ile kaldırın.

DDU için bu rehberi kullanabilirsin.

Ekran kartı sürücün ise bu.

Önce DDU ile kaldır sonra PC'yi yeniden başlatıp sürücünü kur.

Bu arada tüm oyunlarda mı performans kaybı yaşadın yoksa tek bir oyunda mı?
Performans kaybı değil şöyle oldu ben yeni sistemi toplayıp formattan sonra Geoforce Experience driverleri indirirken ortasındayken internet gitti, programı birkaç kez yeniden başlattım 3. seferde falan açıldı, direk hızlı kurulum özel kurulum yazısı geldi. Bende diyorum bu indirme bitmeden neden bu uyarı geldi. Sorunsuz kuruldu aslında driverler ama ondan sonra oldu sanki God Of War oynarken görüntü eski sistemimdeki (ekran kartı ve monitor aynıydı) haline göre biraz daha kötü. Bende DDU'dan önce nedense kendim Program ekle-kaldır dan elle driverleri silip C diskindeki Nvidia Corporation klasörlerini ve kayıt defterindeki Nvidia sürücülerini sildim sonra tekrar kurdum sürücüleri. Yine düzelmedi. İnşallah psikolojik yapmıyorumdur bu yapımda var biraz, psikolojikse nasıl alışıcam acaba bilmiyorum. :D Şimdi DDU ile deneyeceğim. Olmazsa bi ara format atarım zaten çok şey kurulu değil.
DDU ile kaldırın.

DDU için bu rehberi kullanabilirsin.

Ekran kartı sürücün ise bu.

Önce DDU ile kaldır sonra PC'yi yeniden başlatıp sürücünü kur.
Yine Experience programından kursam da aynı şey olmaz mı zaten hocam? Burdan mı indirsem ki acaba daha mı iyi olur.
Bu arada tüm oyunlarda mı performans kaybı yaşadın yoksa tek bir oyunda mı?
Bir de formattan sonra bilgisayarda silinmeyen oyunlarda formattan önceki haline göre grafik kaybı yaşayadığını okudum birkaç kişinin, God Of War'da öyleydi bende, acaba böyle bi durum var mıdır bilemiyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı