Burning Heart
Decapat
Daha fazla
Selamlar. Onboard ekran kartım Intel HD Graphics 630 video ve başka sitelerden dizi, film vs. izlerken donma ve takılmalara yol açıyor. Takılmalar meydana gelirken görev yöneticisine baktığımda Intel ekran kartımın 3D kısmı sürekli %4-15'lerden %80-100'lere fırlıyor. Çok araştırdım ama çözüm bulamadım. Sorunu çözmek için Chrome'u kullanmak için grafik ayarlarından ve NVIDIA Denetim Masası'ndan NVIDIA ekran kartıma atadım fakat bu da işe yaramadı. Chrome'u NVIDIA ekran kartım kullanmasına rağmen yine de Intel kartı fırlıyor ve takılmalar meydana geliyor. Ayrıca bu oyunlara da etki ediyor. Takılmalar videoya göre çok daha az ama bu sefer de FPS düşüşü söz konusu. 150-200 aldığım oyunda aynı ayarlarda hatta bir düşüğünde 60-80 alıyorum. Bir diğer oyunda da aynı şekilde hatta çözünürlüğü ne kadar düşüğe çeksem bile yine de FPS çok artmıyor. Şöyle bir şey de söyleyeyim oyunlarımı tabii ki NVIDIA ekran kartımla oynuyorum ama yine de durum böyle. Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden yazan herkese teşekkürler.