Onboard Ekran Kartını Devre Dışı Bırakma

Salihcan3558

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaslar.
VGA kablosu onboarda takılıymış, ben bunu yeni fark ettim. Ekran kartına takınca kabloyu görüntü gelmiyor. BIOS ayarlarına girdim onboardı devre dısı bırakamadım, anlamıyorum pek. Birkaç video izledim denedim olmadı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda PCO bölümü çıkıyor ama bende çıkmıyor, aynı anakart ekran kartını söküp denedim takılıyken denedim olmadı, nasıl yapabilirim?

4.jpg

3.jpg

2.jpg

1.jpg

Bu arada ekran kartı takılınca ısınma yapıyor.

Ekran kartı anakartta takılı olduğu sürece onboard otomatik olarak devre dışı kalır. Ekran kartını anakarta tak ve VGA kablosunu ekran kartına bağla görüntü gelecektir. Eğer gelmez ise ekran kartını çıkartıp, VGA kablosunu onboard girişe tak, onboard girişte görüntü gelirse ya ekran kartı arızalıdır ya da pci express(ekran kartını taktığın yer) slotu arızalıdır.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı