Onboard ekran kartının anakart ile ilgisi var mı?

Çapkın Kont

Hectopat
Makaleler
1
Anakartımı alan adam i7 3770K takıp onboard kullanacaktı. İlk açtığında çalışmış fakat sonra 1 uzun 3 kısa bip vermeye başlamış. İnternetten bakıyorum ekran kartı hatası diyor. Ekran kartı işlemcinin içinde. Adam önceden kullanıyordum bir sorun yoktu diyor. Anakart sorunlu gözüküyor şu an. Ne diyeceğimi bilemiyorum bilgim olmadığı için.

Anakart: ASUS P8Z77 v LX

Ben RX 480 ile kullandığım için onboardın çalışıp çalışmadığını bilmiyordum hiç denemedim.

Hocam ilk denediğinde çalışıp sonra nasıl çalışmıyor, çok saçma durum. Kişi acaba işlemciye bir şey uygulayıp pine zarar vermiş olabilir mi? veya Anakarta.

Hocam ilk denediğinde çalışıp sonra nasıl çalışmıyor, çok saçma durum. Kişi acaba işlemciye bir şey uygulayıp pine zarar vermiş olabilir mi? Veya anakarta.

Hocam yanlış yazmışım pardon. Ekran kartı varken çalıştırmış fakat onboard çalışmıyormuş. Ekran kartı ödünç olduğu için asıl amacı onboard. Video atıp konuşuyor kendim duydum bip sesini. İşlemciyi nasıl taktın diye soracağım şimdi.

Ekran kartı işlemcinin kendi içerisinde. Anakart üzerinde onboard çıkışları sadece ona aracı oluyor. Mesafe uzak değil ise başka işlemci ile denenmesi neticesinde hangisi arızalı belli olacaktır.

Hocam adam muşta ben Ankara'dayım. Yani anakart ile bir olayı yok değil mi? Hem HDMI hem VGA denemiş görüntü yok.

Almadan test edecekmiş. Daha iade falan almanız gerekmez ne olursa olsun. İade etmek için bahane olarak kullanıyor olabilir hem.

Hocam Param Güvende ile aldı ve daha onaylamadı. İşlemcisi ile kullandığı eski H61 anakartı duruyormuş. İşlemciyi bir de o anakart ile kullanın ekran geliyor mu diye yazdım.

Hocam yanlış yazmışım pardon. Ekran kartı varken çalıştırmış fakat onboard çalışmıyormuş. Ekran kartı ödünç olduğu için asıl amacı onboard. Video atıp konuşuyor kendim duydum bip sesini. İşlemciyi nasıl taktın diye soracağım şimdi.

Hocam adam muşta ben Ankara'dayım. Yani anakart ile bir olayı yok değil mi? Hem HDMI hem VGA denemiş görüntü yok.

Hocam Param Güvende ile aldı ve daha onaylamadı. İşlemcisi ile kullandığı eski H61 anakartı duruyormuş. İşlemciyi bir de o anakart ile kullanın ekran geliyor mu diye yazdım.
Hocam kargoda zarar görmüşte olabilir ürün. İnşallah görmemiştir, çalışan ürününüz bozuk dönmez inşallah.

İkimiz de ne yapacağız bilmiyoruz...
Adam işlemcisinin sağlam olduğunu fakat bu anakartta onboard görüntü vermediği için anakart sıkıntı diye düşünüyor, ben ise anakartın onboard ile alakasının olmadığını ve işlemcinin içindeki onboard ekran kartının bozuk olabileceğini düşünüyorum. Adamın eski anakartı hâla elindeymiş, onun üzerinde işlemcinizi deneyin görüntü veriyor mu bakalım dedim cevap bekliyorum...

İkimiz de ne yapacağız bilmiyoruz...
Adam işlemcisinin sağlam olduğunu fakat bu anakartta onboard görüntü vermediği için anakart sıkıntı diye düşünüyor, ben ise anakartın onboard ile alakasının olmadığını ve işlemcinin içindeki onboard ekran kartının bozuk olabileceğini düşünüyorum. Adamın eski anakartı hâla elindeymiş, onun üzerinde işlemcinizi deneyin görüntü veriyor mu bakalım dedim cevap bekliyorum...
Hayırlısı hocam. İnşallah başınız ağrımaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı