Onboard ve HD 6570 ekran kartı ile çift monitör kullanma

Vlam

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: Mag B650 Tomahawk Wifi
CPU: Ryzen 5 7500f
RAM: Corsair Vengeance RGB Pro 32GB DDR5
GPU: PowerColor Red Devil Radeon RX 6800 XT 16GB
CPU COOLER: MSI Mag CoreLiquid 240R V2
SSD: Kioxia Exeria G2 1TB nvme
PSU: Toughpower DPS G 1200W Platinum
Kasa: BitFenix Enso Mesh Siyah kasa
Dediğim gibi hem onboard hem ekran kartımı aynı anda kullanıp bir mönitör oraya birini oraya takmak istiyorum çünkü 2 VGA girişli monitörüm var ve ekran kartımda 1 VGA girişi var. Bir monitörden video izlerim birinden oyun oynarım diye düşünüyorum. Yardımcı olur musunuz?

1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg

Yani istediğim buradaki arkadaş ile aynı ama nasıl onboardı BIOS'tan açabileceğimi falan bilmiyorum yönlendirebilirseniz çok teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ben bizzat 2 monitör kullanıyorum fakat bunu onboard ile değil direk harici ekran kartı ile kullanıyorum. Bir tane DVI dönüştürücüm var onu bir ekrana bağlıyorum. VGA kısmını ise diğer ekranı bağlıyorum. Bu işlemi yaptıktan sonra masaüstünde iken sağ tıklayın ve ekran çözünürlüğüne tıklayın. Birden çok ekran kısmında bu ekranı genişlet diyin.

Aynı sistemde 2 farklı ekran kartından görüntü alamazsınız. Ya HD 6570'i iki monitöre bağlayacaksınız, ya da entegre ekran kartını iki monitöre bağlayacaksınız. Entegreyi bağlamak için anakartta iki görüntü çıkışı olması lazım.

Hocam ben bizzat 2 monitör kullanıyorum fakat bunu onboard ile değil direk harici ekran kartı ile kullanıyorum. Bir tane DVI dönüştürücüm var onu bir ekrana bağlıyorum. VGA kısmını ise diğer ekranı bağlıyorum. Bu işlemi yaptıktan sonra masaüstünde iken sağ tıklayın ve ekran çözünürlüğüne tıklayın. Birden çok ekran kısmında bu ekranı genişlet diyin.

Bende işte belki almama gerek olmaz diye sorayım dedimde link atabilirmisiniz ürünün ?
Yinede pek kullanmayacağım bişey olduğu için Onboard ile ekran kartını belki aynı anda kullanıp çift monitör yaparım dedim yoksa önemli değil okadar olcaksa yapacağım Bunu görüncede iyice olur heralde diye düşünmeye başlamıştımda.

HDMI,VGA,DVI

(vgaya ana monitörtakıl)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı