Yok o kadar olmaz büyük ihtimalle. 5 senesi var Eiichiro Oda'nın verdiği yaklaşık tarihe göre.Bittiğinde başlamayı düşündüğüm seri ama en az 7 yıllık içerik daha varmış.
Animasyonlarda fark yok ama çizimlerde farklılık var epey. Anime ilk çıktığındaki klasik animasyon yöntemiyle devam ediyor.12 bölüm izledim fena değildi, muhtemelen 200-300 bölüm sonrasında animasyon ve çizimlerde gözle görülür bir fark olur.
Başlanır öncelikle şu bölüm konusunda 2-3 kere Naruto izleyip one piece de çok bölüm var diyip başlamamak için bahane uyduran bir sürü insan dolu konu biraz yavaş işlese de seni sardığı için bölümleri izlemeye devam ediyorsun herhangi bir fanlik yapmadan izleyen herkesin begeneci bir seri ama fazla bölümü var/kötüdür/bu seriden daha iyi değildir/abartılıyordur/bazıları 200. Bölümde iyi oluyor diyor. Gibi önyargı ile yaklaşan kisilerdenseniz yazık olur böyle bir seriyi kaçırmanız yavaş işleme konusunda 1-2 arc yavaş işliyor onları mangadan okuyabilirsiniz diğerleri akıyor insanlar 10 bölüm izleyip sırf seriyi kötülemek için kotuluyor seride onlarca gizem olması insanı izlemeye sürüklüyor özellikle gintama dan sonra en komik 2. Seridir her şeyi ile mükemmel bir seriBaşlamayı düşünüyordum ama 974 bölümünü olduğunu bilmiyordum. Sizce başlamaya değer mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.