- Makaleler
- 3
Silindi.
Naruto'nun kitlesinde çok toxic insan var. (hepsi öyle demiyorum.) Bu insanlar Naruto hariç anime çöptür veya Naruto'nun değiştirilmiş bir versiyonu gibi düşünürler bu yüzden One piece gibi bir animenin bu kadar ilgi görmesine sinirlenip böyle diyorlar.
Çok şükür ilk animemiz Naruto değil One Piece, HxH, FMA gibi cevherleri keşfedemeyebilirdik o zamanAma gerçekten öyle ilk izlediği anime Naruto olunca insanın diğer animeleri izleyesi gelmiyor güncele gelebildiğim tek seriler Naruto ve Demon Slayer One piece başladım ama 4-5 aydır 25. bölümde falanım izleyesim gelmiyor bu arada 25. bölüme kadar olan her bölüm sardı 25. bölümde sardı diğer bölümlere bakmadım daha onlarda sarar herhalde güzel anime One piece.
İlk izlediği anime Naruto olup da One Piece i Narutodan çok daha fazla seven bir yığın adam var, o nolacak? Ya da benim izlediği ilk 10 animeden biri Naruto olan ama One Piece izlediği 100 bilmem kaçınca anime olduğu halde One Piecei Narutodan çok daha fazla seven bir yığın adam vardır.Ama gerçekten öyle ilk izlediği anime Naruto olunca insanın diğer animeleri izleyesi gelmiyor güncele gelebildiğim tek seriler Naruto ve Demon Slayer One piece başladım ama 4-5 aydır 25. bölümde falanım izleyesim gelmiyor bu arada 25. bölüme kadar olan her bölüm sardı 25. bölümde sardı diğer bölümlere bakmadım daha onlarda sarar herhalde güzel anime One piece.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.