One Piece'e devam edilmeli mi?

One Piece'de güncel olmak harbiden büyük işkence 1.30 dakika intro 2 dakika özet 3 dakika flashback 5 dakika outro olunca izleyecek bir şey kalmıyor.
Ya dediğin gibi olsa gene iyi 1108. bölümde falan 3 dk hikaye anca ilerledi. izlerken çok sinirlendim. Bi daha izlemeyecem dedim ama pazar sabahı yapacak bişey olmayınca mecbur izliyorum :D

Adol bu one pace ne kadar güncel?
Bende son 1 yıldır günceldeyim ve artık izlerken gına geliyor. türk dizilerine çevirdiler iyice.
Wanoda. Bir tık geri
@74760 ya benim baktığım 3 cilt tek kitapta (omnibus) haliymiş cilt 1'i tekli olarak nereden bulabilirim Amazon'da çok pahalıydı.
Vizin sitesinde var sence omnibus al taşıma sorun değilse.

Wanoda. Bir tık geri

Vizin sitesinde var sence omnibus al taşıma sorun değilse.
Satın alamadım Vizin kendi sitesinden

One Piece'de güncel olmak harbiden büyük işkence 1.30 dakika intro 2 dakika özet 3 dakika flashback 5 dakika outro olunca izleyecek bir şey kalmıyor.

Kaçıncı bölümde öyle olmaya başlıyor ben Robin'i kurtardıkları yerdeyim şu an bölüm 5 veya 6. dakikada başlıyor cidden.

Dosya Ekleri

• 1720331057603.png
    1720331057603.png
    393,5 KB · Görüntüleme: 24
Son düzenleme:
Bölümden bölüme değişiyor eğer ki bölüm çok önemliyse hiç özet bile koymuyorlar ama sırf mangaya yaklaşmayalım diye 5-6. dakikada bile bölüm başlayabiliyor. Ama bu olay sadece Enies Lobby sezonunda vardı diye hatırlıyorum.
Şuan Egghead'de her bölüm hikaye anca 4 5 dakika ilerliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı