One Plus 7 Pro vs Xiaomi Mi 9

RuevianX

Megapat
Daha fazla  
Selamlar, iki cihaz arasında gitgeller yaşıyorum. Facebook grubundan garantisiz şekilde almayı düşünüyorum. One Plus 7 Pro 4.250 ₺ ve Xiaomi Mi 9 2700 ₺.(İkisi de sıfır) Gönlüm tabiki One Plus’tan yana, param da yetiyor fakat aradaki farkı vermeye değer mi diye düşünmekteyim. Önceliğim kamera, ses kalitesi ve daha az hatasız bi’ Android. One Plus’ın pop-up kamerasında şimdilik bir sıkıntı görünmüyor fakat 2 yıl sonra ne olacağı meçhul. Xiaomi’nin de sonu gelmeyen saçma sapan yazılım hatalarını sevmiyorum. @BERWAR hocam senin yorumlarını çok merak ediyorum, sence tasarım, ekran kalitesi, 90hz yenileme hızı vs. fark vermeye değer mi?

Çok yakın dostum 6T kullanıyor, telefon inanılmaz bir telefon, ekranı kamerası vs. S9 dan daha iyi. Arayüzü kişiselleştirilebilirliği ve özellikle kamerası ile ekranı acayip bir şey. 4K 60FPS video kaydında 120mbps bitrate çektiğini kendim gördüm denedim inanılmaz yani. 7Pro kim bilir nasıldır :)

Not: Enteresan şekilde thermal throtling testinde 15-20-25 dk geçiyor ancak telefon hep max performans veriyor o kısmını çözemedik, bende poco f1 var ve 10. dk'lara doğru düşüş görünüyor tabi kırmızılığa değil yine %70in üstünde ama 6T gariptir %85 in üstünde kaldı hep çözemedik..
Tabi 7PRO nun ekran ve donanım daha farklı aynı performans sürdürülebilirliğini verir mi bilemiyorum ama one plus 1 telefon yapıyor her yıl ve yapıyor yani..

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı