One Plus One nasıl alınır?

temel52

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar One Plus One almak istiyorum, nasıl alabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sahibinden gibi sitelerden alabilirsin ya da yurtdışında akrabaların varsa onlarda belki getirebilir.

Üstte herhangi bir yazım hatası yapmadığım halde 1 gün ban yemişim, teşekkürler moderatör.
Konuyu gördüğü halde yardım etmek yerine 1 cümlelik yazımda hata arayıp engelleyen moderatör kim merak ettim doğrusu...

Sahibinden gibi sitelerden alabilirsin ya da yurtdışında akrabaların varsa onlarda belki getirebilir.
Bu benim için bir cevap olmadı açıkçası

Oncelikle telefonu daha once almis bir kisiden veya OP forumlarindaki cekilisler sonucu ile davetiye almaniz gerekiyor. Davetiyeyi hesabinizda aktiflestirdikten sonra siparis verebiliyorsunuz. Ancak Turkiye'ye direk gonderimi mevcut degil. O yuzden de gonderim mevcut olan ulkelerden birindeki akrabanizin evine siparis verebilirsiniz. Onlar getirir size. Ya da ABD icinden transit gonderim yapan ufak sirketler var. Onlarin adresine siparis veriyorsunuz onlar alip size kargoluyor. Bu yontemle de alabilirsiniz.

Davetiye sistemi kalkalı bayağı oldu. Yurt dışında bi adrese sipariş edip gidip ordan alman gerekli. Yada gelecek olan bir akraban tanıdığın vs varsa onun evine sipariş verip ondan getirmesini isteyebilirsin.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı