One S vs. PS4

Ahmetuysal

Decapat
Katılım
21 Mayıs 2019
Mesajlar
72
Fiyatlar hemen hemen aynı, bildiğim kadarıyla Xbox 4K oynatıyor ve PS4'ten çok daha gelişmiş. Ancak PS4 kadar oyun takası vb. sosyallik yok. Sizce Xbox One S mi alınır yoksa PS5 çıkana kadar idare etmelik 500 GB PS4 mü?
 
Hocam Xbox One S 4K oyun oynatmaz. Örneğin Ac Odyssey oyununda 900p çalışıyor. 4K sadece video izletir. Xbox One S sahibiyim memnunum. Oyunlar çok ucuza geliyor. Plati.Ru sayesinde Ac Odyssey'i 70 TL'ye aldım. Ayrıca Game Pass ve EA Access var.
 
Tam 4K denemez. Mesela kendisine ağır gelen bir görüntüyü 1080P hatta 900P olarak işler ve ekrana 4K olarak yansıtır. One X doğal 4K sunabilir. PS4 Pro bile Bazı zamanlarda doğal 4K sunamıyor. Ben olsam Xbox One alırdım.
 
Öncelimle daha gelişmiş değil tam tersi donanım olarak daha zayıf. Çoğu oyun One S’te 1080p bile değil. Ayrıca oyun kütüphanesi olarakta PS çok daha avantajlı. One X 4K sunuyor.
 
Bu konu o kadar çok açıldı ki sosyalde. Geçmiş konulara göz atın bir zahmet. Arama kısmına Xbox One, Ps4 yazarsanız onlarca konu başlığı göreceksiniz.
 
Forza Horizon 4 sandığınız kadar eğlenceli bir oyun değil, bizzat kendim oynuyorum ordan biliyorum, 30 - 40 saatten sonra bayıyor. Xbox'ta oyun seçeneğin daha az, PS ortamında ise gerçekten başyapıt seviyesinde oyunlar var, kesinlikle PS derim, tabii hikayeli oyunlar sevmiyorsan orası ayrı.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı