One UI 6.1 vs HyperOS 2.0

Peki hocam, One UI 7 çıktığında hangisi daha iyi olur acaba ? HyperOS 2.0 mı OneUI 7 mi ?
Valla ben HyperOS 2 .0 kullanıyorum memnunum. One uI7 de güzel olur. Applea benzeyeme çalıştığı için 2 markada. Xiaomiye benzeyecegini düşünüyorum, testlerde de Oyle gözüküyor. Hangisi iyi tartışılır.

Güzelmiş hocam bende S24 Plus kullanıyorum. Kaç yıldır kullanıyorsun ? Xiaomi'nin amiral gemileri de çok dikkatimi çekiyor.
Ben ilk çıktığında almıştım. O zamandan beri kullanıyorum. Amiral gemileri gerçekten çok güzel. Seneye S24 ultra almak istiyorum bende, kalemi için iş yaparken evde kullanmalık.

Ben ilk çıktığında almıştım. O zamandan beri kullanıyorum. Amiral gemileri gerçekten çok güzel. Seneye S24 ultra almak istiyorum bende, kalemi için iş yaparken evde kullanmalık.
S24 plusda gayet iyi.

S24 plusda gayet iyi.
Evet, Açıkçası S24 Plus alırken arada çok kalmıştım da marka alışkanlığı işte, hep Samsung kullanınca o ekosisteme alışıyor insan, S24 Ultrayı hiç düşünmeden al bence güzel telefon cidden, Snapdragon Samsunga özel clock hızını yüksek tutuyor Qualcomm işlemcilerinde. Kalemi de fonksiyonel oluyor, Mi 14'te de 8 Gen 3 var o da çok iyidir eminim ki.

S24 plusda gayet iyi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı