One UI 6 güzel mi?

Önümüzdeki hafta gelme şansı var bence, S23 bile beklediğimden önce güncellemeyi aldı.
Aslında S23 serisi öngörülen zaman aralığının (11 Ekim - 11 Kasım) sonuna yakın güncelleme aldı, S22 modelleri için de 11 Kasım ile 11 Aralık arası deniyor. Gerçi belli olmaz ama beklentiyi düşük tutunca hayal kırıklığına uğrama ihtimalim de düşüyor. 😃

Bu çubuk eskiden şeffafdı belli bile olmuyordu. Simdi gri yapmışlar. Menüde bende gri oldu siyah yapmada yok keşke geçmeseydim diyorum.
Geri ikonu Android 14 ile birlikte arka plana sahip oldu. Samsung bunu fazla özelleştirmemiş demek.

Saf Android 14'te bu şekilde.

Screenshot_20231103-174928.png

Android 13 de de bu şekilde zaten hocam.
Android 13'te geri ikonu şeffaftı. Custom ROM kullandığın için özelleştirilmiş.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Stabilite falan kötü değil de swipe gestures şeffafdı artık gri arka plan eklemişler ve özelleştiremiyormuşuz. Ui5'te kal daha bence ileride geçersin.
GoodLock ile onun her şeyini ayarlayabilirsiniz. Benim ki yüzüyor şimdi.

Bence biraz bekleyin hemen geçmeyin. Küçük bir düzeltme gelecek öyle geçin. Şu an animasyonlarda bazen sıkıntı oluyor. Ben çok heyecanla indirdim siz öyle yapmayın. Kötü değil ama bug ile geldiği için üzdü biraz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı