One UI 6 güzel mi?

S22 ye ne zaman gelecek

Merhaba arkadaşlar, S23 serisine dağıtım bir iki gün önce başlamıştı. Güncelleyen arkadaşlar nasıl buldunuz? Stabilite nasıl? Benim cihaz S22 daha güncelleme gelmedi fakat yavaştan Galaxy Store üzerinden uygulamalar yeni sürüme güncellenmeye başladı. S22 için batarya performansını çok merak ediyorum, şu anlık memnunum ekran süresinden bakalım güncellenince nasıl olacak?

Sen güncelledin mi Store'daki uygulamaları 6 ya geçmeden güncellesek sıkıntı olur mu?

S22'ye ne zaman gelecek.

Sen güncelledin mi Store'daki uygulamaları 6 ya geçmeden güncellesek sıkıntı olur mu?

11 Kasım olarak gözüküyor fakat daha erken ya da geç gelme durumu olabilir.
Güncelleme konusunda bazı uygulamalar orada rutin güncellemelerini alıyor hata düzeltme vb. gibi, One UI 6'ya geçmeden güncellemek bir sorun teşkil etmez bence zaten anca 2-3 uygulama One UI 6 sürümüne güncellendi orada. Sadece telefon One UI 6'ya yükseltilmediği için güncellenen uygulamalardaki yeni özellikler stabil olmayabilir ya da pasif durumda olabilir.

Bu kadar detaylı özelleştirmeyi gereksiz buluyorum. Samsung'a bağlı tabii. Detaylı özelleştirmeyi seven biri zaten Custom ROM kurar.

Olmasının zararı yok ki? Bildirim barına mesela özel renklerde verebilirlermiş istediğimiz gibi seçebildiğimiz. Eğer sizin umrunuzda değilse seni ilgilendirmiyor zaten umrundaysa iyi işte.

Kaynak tüketimi düşsün, Bloatware'ler direkt kaldırılabilsin.
Başka bir şey istemiyorum...
Bloatware dayatmalarının bir sonu olacağını düşünmüyorum. Windows'ta aynı şekilde sürekli gereksiz servisler veya uygulamalarla şişiriyorlar.
Tek yol kendin temizlemen lazım.
Bu programa bakabilirsin Android için.

Güncellemeden sonra Ram kullanımı arttı.. Ayrıca bazı programlar düzgün çalışmıyor, hata veriyor veya sorunlu çalışıyor. Mesela smule karaoke programı berbat oldu.. s23 kullanıyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı