One UI 7, A34'e ne zaman gelecek?

Ama yine dediğim gibi One UI8 henüz Ui7 gelmeden beta testlerine başlandı. Umarım bu günleri tekrardan tüketiciye yaşatmaz Samsung.

Yani hocam işin özünde gereksiz bekletme var ben güncelleme işini çok takmam ama gerçekten güncellemeyi çok çok önemseyen kullanıcılar da var ben de Samsung kullanmama rağmen bu konuda Apple'ın ya da Google'ın başarısı bir başka.

Yani hocam işin özünde gereksiz bekletme var ben güncelleme işini çok takmam ama gerçekten güncellemeyi çok çok önemseyen kullanıcılar da var ben de Samsung kullanmama rağmen bu konuda Apple'ın ya da Google'ın başarısı bir başka.

Apple'ın güçlü serverları kendi işlemcisi kendi işletim sistemi ve model sayısı az. Google içinse her zaman ilk Android güncellemeyi onlar alıyor. Bu yüzden Samsung onlara göre geç veya sorunlu dağıtımla verebilir. Zaten eylül Ekim gibi dağıtılan sürümler arasından Ui7 ilk defa çok geç kaldı. Sizin de dediğiniz gibi insanlar güncellemeyi çok takıyor.

Konuyu hortlattık ama 25 Haziran hala gelmedi bilen var mı ne zaman çıkacaktık bu güncelleme.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı