Bu süreç olması gerekenden çok daha fazla uzadı. S24 ve diğer seriler için stabil sürümü Mart ayında yayınlayacaklar gibi. Güncelleme gelse bile TR'ye güncelleme 1 hafta geç geliyor.

Hepsi için her seriye mi dağıtılacak? Yoksa ilk s serisine ondan sonra da a serisine mi gelecek? Veya direkt toplu olarak s a m vs. serilerine birlikte mi gelecek?

One UI 7 S24 serisinde veya diğer serilerde neden iyi çalışmayacağını düşünüyorsunuz? Merak ettim.

Son düzenleme:
Hepsi için her seriye mi dağıtılacak? Yoksa ilk s serisine ondan sonra da a serisine mi gelecek? Veya direkt toplu olarak s a m vs. serilerine birlikte mi gelecek?

Güncellemenin hangi tarihte geleceği veya ilk hangi seriye dağıtılacağı hakkında bir bilgi yok. Fakat geçmiş güncelleme politikasına bakılırsa ilk S24 serisi ve diğer s serileri güncellemeyi alır. Ülkemizde satılan A ve M serisi modellere ise 2 ile 4 hafta civarında güncelleme geç gelecektir.

One UI 7 S24 serisinde veya diğer serilerde neden iyi çalışmayacağını düşünüyorsunuz? Merak ettim.

Temel sebebi işlemci ve One UI oluşturan baş ekibin her zaman son seri cihazlar üzerinde yoğunlaşması. 8 Gen 2'nin altında işlemci kullanan cihazlara inanılmaz akıcı bir deneyim sunacaklarını sanmıyorum. One UI 7'de en iyi deneyimi verecek cihazların S25 serisi olduğunu düşünüyorum.

Artarda uygulama güncellemeleri geliyor bana.
Samsung find, wearable ve en son şimdi yaptım health uygulamasına güncelleme geldi ve simgesi yenilendi.
Bence bu tüm uygulamaların simgesi One UI 7 olduktan sonra yayınlanmaya başlayacak hadi bakalım

Members da milett deli gibi bekliyor su güncellemeyi ama ben açıkçası şubat sonu geleceğinden bile supheliyim S24 serisine. Kendim S23 kullanıyorum Mart'in ortalarinda alırım muhtemelen.

Beta 4 resmi olarak onaylanmış ve haftaya yayınlanması bekleniyor. S24 FE için güncellemenin 31 mart itibariyle yayınlanmaya başlanacağı söyleniyor. Bu ay One UI 7 beklenmemeli.

Twitter'da bir kişi One UI 7'nin planlanmadığını beta 4'e ait güncellemenin sunucuya yeni yüklendiğini normalde bu kadar uzun sürmemesi gerektiğini söylemiş.

Açıkçası mantıksız geliyordu daha önce ama şu an ben de öyle düşünüyorum amaçları S25 serisini ön plana çıkarmak. Beta 3 çıkalı bayağı zaman geçti bu kadar süredir neredelermiş?

Beta 3 yaklaşık 40 gün öncenin Build'i idi. Hiçbir mantık yok iken Beta 4'ü neden yayınlayacaklar? Bu süreçte neden daha fazla Beta sürümü yayınlamadılar ki? Şu an bütün S serileri stabil sürümde aynı Build numarasına sahip. Bu da yeni bir Beta'nın olmayacağı ve güncellemenin yakın olduğu anlamına geliyordu fakat bir anda Beta 4 denilmeye başlandı. Bir defa daha Beta yayınlarlarsa S25 serisi dışındaki S serisi telefonlara mart ortası-sonu gibi güncelleme verirler. Artık yayınlasınlar şu güncellemeyi.

Beta moderatörü onaylamıştı beta 4'ü. Artık çıkacağı kesin gibi. S25 serisinin yazılım dışında öne çıkan bir olayı olmadığı için böyle yapılıyor bence. Amaçları söylendiği gibi S25'i ön plana çıkarmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…