One UI 7 Beta yayınlandı

Root gerektirmiyor ise veya ürünü garanti dışı falan bırakmıyorsa denenebilir. Sızıntılardan çok farkı yok fakat genel olarak 6.1.1'den daha iyi duruyor.
Bir zarar gelirse cihaza garanti dışı kalacaktır diye düşünüyorum. Belki orijinal yazılımı yükleyebilirler bir sorun olması durumunda ama tam detaylı bilgiye sahip değilim.

Root gerektirmiyor. Dosyayı manuel olarak cihaza atıyorsun ama eğer sen bir hata yaparsan evet cihaz zarar görebilir. Buraya nasıl yapılacağını bırakmayacağım ama isteyen varsa internette bir forumda detaylıca var. Açıkçası benim gibi sabırsız değilseniz ve ilginiz yoksa uğraşmayın.

Stock ROM olmadığı için flashlarsanız Knox sayacı artmaz mı?
One UI 7 diye stok zannetmeyin.
Topluluk tarafından yapılmış port ROM'larda Knox sayacını arttırabilir ve garantiniz gider.

Bir şey soracağım, One UI 7'de IPhone gibi bildirim ve kontrol panel ayrılmış ya soldan bildirim sağdan kontrol paneli geliyor. Bunu GoodLock'tan vs. eski hali yani soldan küçük kontrol paneli ve bildirimler şeklinde yapılabiliyor mu?

Bir şey soracağım, One UI 7'de IPhone gibi bildirim ve kontrol panel ayrılmış ya soldan bildirim sağdan kontrol paneli geliyor. Bunu GoodLock'tan vs. eski hali yani soldan küçük kontrol paneli ve bildirimler şeklinde yapılabiliyor mu?
GoodLock'a gerek kalmadan ayarlardan degistiriliyor diye biliyorum.

Link atabilir misiniz? Merak ettim.

Bir şey soracağım, One UI 7'de iPhone gibi bildirim ve kontrol panel ayrılmış ya soldan bildirim sağdan kontrol paneli geliyor. Bunu GoodLock'tan vs. eski hali yani soldan küçük kontrol paneli ve bildirimler şeklinde yapılabiliyor mu?
GoodLock olmadan kontrol paneli ayarlarından eski haline döndürülebiliyor. Bu ayar şu an 6.1'de de olması gerekir. Yani Goodlock olmadan 6.1'de de panelleri ayırabiliyorsunuz. Buna benzer değişen şeylerden biri de uygulama menüsü. Betada stok şekilde kaydırmalı sayfa versiyonundan farklılıklar var fakat eski haline döndürebiliyorsunuz.

GoodLock olmadan kontrol paneli ayarlarından eski haline döndürülebiliyor. Bu ayar şu an 6.1'de de olması gerekir. Yani Goodlock olmadan 6.1'de de panelleri ayırabiliyorsunuz. Buna benzer değişen şeylerden biri de uygulama menüsü. Betada stok şekilde kaydırmalı sayfa versiyonundan farklılıklar var fakat eski haline döndürebiliyorsunuz.
Zaten 6.1'de dediğiniz ayarı açık kullanıyorum. Sağdan kaydırınca tam kontrol paneli, soldan kaydırınca küçük kontrol paneli ve bildirimler geliyor. Yıllardır buna alıştığım için korkmuştum tamamen One UI 7 ile bu düzene geçiyorlar diye.

Zaten 6.1'de dediğiniz ayarı açık kullanıyorum. Sağdan kaydırınca tam kontrol paneli, soldan kaydırınca küçük kontrol paneli ve bildirimler geliyor. Yıllardır buna alıştığım için korkmuştum tamamen One UI 7 ile bu düzene geçiyorlar diye.
Şu an dediğiniz durumu bilmiyorum. Yani sağdan kaydırınca kontrol paneli ve soldan kaydırınca kontrol paneli + bildirimleri ayarlar menüsünden yapılıp yapılmadığından emin değilim. Soldan kaydırınca direk bildirim panelinin geldiğini düşünmekteyim. GoodLock'ta böyle bir ayarın bulunup bulunmadığı hakkında bir bilgim yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı