One UI 7 Beta yayınlandı

Exynos'un zaten geliştirilmeden konulmasını ben de istemiyorum. İstediğim Exynos'u geliştirdikten sonra cihazlara koymaları. İsim değişikliğine gidilmeli orası doğru. İlk başta TM Roh gitmeli ama o da zor gider gibi. Sanırım yeni yöneticiler atanırken o kalmıştı. Mobil bölümü yöneten kişi o ve bence pek de yönetemiyor. S24 serisi iyi satmıştı aslında bu da onun başarısı sayılır da S25 serisinde başarılı olabilecek mi göreceğiz.

Home Up yeni sürümü yayinlandi. Artik animasyonlar ayalarlanabiliyor.

Good lock One UI 7 arayüzüne geçti ama Home up güncellemesi sadece One UI 7 için sanırım. Gözükmüyor bende.

Exynos'un zaten geliştirilmeden konulmasını ben de istemiyorum. İstediğim Exynos'u geliştirdikten sonra cihazlara koymaları. İsim değişikliğine gidilmeli orası doğru. İlk başta tm roh gitmeli ama o da zor gider gibi. Sanırım yeni yöneticiler atanırken o kalmıştı. Mobil bölümü yöneten kişi o ve bence pek de yönetemiyor. S24 serisi iyi satmıştı aslında bu da onun başarısı sayılır da S25 serisinde başarılı olabilecek mi göreceğiz.

Home up yeni sürümü yayinlandi. Artik animasyonlar ayalarlanabiliyor.

Eğer yeterli düzeyde özelleştirme sunuyorsa eminim ki topluluk iOS, HyperOS animasyon preset yapıp paylaşacaktır.

Eğer yeterli düzeyde özelleştirme sunuyorsa eminim ki topluluk iOS, HyperOS animasyon preset yapıp paylaşacaktır.
Biraz kurcaladim da abartildigi kadar bir olayi yok. Uygulamanin ne kadar hareket ettigini duvar kagidinin uygulama acilirken ne kadar buyuyecegini falan ayarlayabiliyorsun. Ayar fazla da cok da bir olay yok dedigim gibi. Ben şimdilik bi ayar yaptim bir de bulaniklastirmayi açtım.

Mesela alttaki videodaki ozellestirilmis ayarlari ben sevmedim. Diger tum arayuzler daha hos gorunmus animasyonda.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Şahsen ben oldukça detaylı ve güzel buldum.
Oldukça anlaşılır bir arayüz yapılmış.
Rakiplerinin hiçbirinde olmadığını ve ileride sıkılırsak kafamıza göre animasyon tipi yapabilmemiz bence bayağı bayağı iyi olmuş.

Bu video da hem animasyon özelleştirmelerini hem de Home Up'a gelen güzel yenilikleri gösteriyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Alttaki videodaki gecis Home Up uzerinde oluyordu. Sadece Good Lock'a ozel sanmistim simdi girdim olmuyor. Ayar da acmamistim. Bug oldu galiba.

Alttaki videodaki gecis Home up uzerinde oluyordu. Sadece good Lock'a ozel sanmistim simdi girdim olmuyor. Ayar da acmamistim. Bug oldu galiba.

Hocam bu uygulama ile alakalı olabilir mi diyeceğim tek seferlik olmuş.
Predective back özelliğini bir uygulamada tesadüfen keşfettim.
Circle to Search açın ve aynı şekilde geri gelme hareketi yapın, alt kısma gelen Gemini barı aşağı doğru iniyor.

Son düzenleme:
One UI 7 Beta programı S24 serisi cihazlar için yayınlandı. Beta programı Güney Kore, Almanya, Amerika Birleşik Devletlerinde 5 Kasım itibari ile açık durumda. Hindistan, Polonya, Birleşik Krallık ve Çin de ise birkaç gün içinde Beta programının yayınlanması bekleniyor. Türkiye Beta programına dahil değil.
S25 serisinin lansmanında nihai sürüm olan One UI 7.1'i yeni cihazlar ile göreceğiz. Tahminlere göre şubat ayının içerisinde One UI 7 güncellemesi kullanıcılara sunulacak.

İlk Hands-On Videolardan biri

One UI 7 ve One UI 6.1.1 karşılaştırması

One UI 7 Beta güncellemesi detayları

S21FE'ye daha yeni One UI 6.0 güncellemesi geldi :D

Hocam bu uygulama ile alakalı olabilir mi diyeceğim tek seferlik olmuş.
Predective back özelliğini bir uygulamada tesadüfen keşfettim.
Circle to Search açın ve aynı şekilde geri gelme hareketi yapın, alt kısma gelen Gemini barı aşağı doğru iniyor.
Olmuyor bende. Sabah Home Up ile calismisti. Su an olmuyor.

Şu olay yeni mi geldi bilmiyorum da iyi olmus. Uygulama aramak icin her seferinde uygulama cekmecesini acmama gerek kalmiyor. Direkt ana ekranda yukaridan asagi cekiyorum aciliyor.

Bir de boyle bir ayar gelmis. Uygulamalari istedigin gibi yerlestirebiliyorsun.

Large folder da gelmis ama calismiyor. Ya da ben calistiramadim. Ayar acik ama klasor degismiyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250204_195455_Home Up.jpg
    Screenshot_20250204_195455_Home Up.jpg
    37,1 KB · Görüntüleme: 24
  • Screenshot_20250204_195739_One UI Home.jpg
    Screenshot_20250204_195739_One UI Home.jpg
    91,3 KB · Görüntüleme: 25
  • Screenshot_20250204_200804_Home Up.jpg
    Screenshot_20250204_200804_Home Up.jpg
    26,7 KB · Görüntüleme: 23
Son düzenleme:
Olmuyor bende. Sabah Home up ile calismisti. Su an olmuyor.

Şu olay yeni mi geldi bilmiyorum da iyi olmus. Uygulama aramak icin her seferinde uygulama cekmecesini acmama gerek kalmiyor. Direkt ana ekranda yukaridan asagi cekiyorum aciliyor.

Bir de boyle bir ayar gelmis. Uygulamalari istedigin gibi yerlestirebiliyorsun.

Large folder da gelmis ama calismiyor. Ya da ben calistiramadim. Ayar acik ama klasor degismiyor.

Yukarı kaydırıp arama menüsünü yıllardır var diye hatırlıyorum ki bende kullanıyorum uzun zamandır.
Uygulamayı istediğimiz yere taşıma özelliği daha bugün aklıma gelmişti gelse fena olmaz diye, gelmesi bence çok iyi olmuş özel duvar kâğıtlarıyla uyumlu tasarım yapabilir insanlar, örneğin bu tarz, özellikle DeX moduna da gelirse şahane olur.

1738693780907.png

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı