One UI 7 çentik nasıl kapatılır?

Daha fazla  
Merhaba. Telefonumu dün akşam One UI 7'ye güncelledim. Çok beğendim akıcı fakat tek bir sorunu var. Bazı uygulamalarda alt çentik çok belli oluyor ve nereden kapatılacağını bulamadım. One UI 6 da böyle belli değildi. Yardımcı olursanız sevinirim. Örnek fotografi aşağıya bırakıyorum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250515_164644_Google Earth.jpg
    171,7 KB · Görüntüleme: 155
Erişilebilirlikte olması lazım o alt çentik iphonedaki gibi ince kısa çizgiye döşünebiliyor kurcalıktan sonra hemen bulursunuz.

Ayarlara navigasyon çubuğu yazarsanız tıkladığınız sekmeden küçültebilmeniz mümkün. Eğer tamamen kaldırmak isterseniz de Samsung'un Good Lock uygulaması üzerinden navstar aracını indirip. Ekstra hareket seçeneklerini aç kısmını aktif ettikten sonra tekrardan cihazın ayarlar sekmesinden navigasyon çubuğu ayarlarını açıyoruz. Oradan ise tamamen gizlememize olanak sağlayan seçenek bizi karşılayacak.

Goodlock uygulaması içindeki NavStar uygulaması ile kurcalayabilirsiniz, arkadaşların dediklerine de bakın.

Hocam dediklerinize baktım fakat çentik kısmını saydamlastiran bir şey bulamadım. One UI 6 da tuşların kısmı çok daha saydam idi.

Yanıtımı güncelledim. Oradaki yönergeleri takip ederek daha fazla özelleştirme yapmanız mümkün.

Hocam dediklerinizi bire bir yaptım fakat alt tuşların çentiği halen saydamlasmiyor. Ve ekstradan bir ayarı gelmedi sadece tuşların yeri değişiyor

Hocam başka bir örnekte böyle One UI 6 da böyle olmuyordu.

Çözümü bilen var mıdır?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250515_171342_YouTube~2.jpg
    63,4 KB · Görüntüleme: 43
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…