One UI 7 ne zaman çıkacak?

• Konuyu başlatan 823876
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 6.598
Daha çooook var hocam. Açık betası bile yok şu anda.
Açık betası yok mu? Bu görüntüler nereden oluşturuldu o zaman Samsung'un Developer programı yarın ve Samsung kendi YouTube kanalında yarın için teaser hazırladı izlemeni öneririm. Muhtemelen yarın sunulur.

Açık betası yok mu? Bu görüntüler nereden oluşturuldu o zaman Samsung'un developer programı yarın ve Samsung kendi YouTube kanalında yarın için teaser hazırladı izlemeni öneririm. Muhtemelen yarın sunulur.

Evet halka açık betası bulunmuyor şu anda. Ki olsa bile Türkiye de kullanamayız zaten. Betayı yarın tanıtacaklar.

Geçen sene One UI 6 31 Ekim'de S23 serisi için yayınlanmıştı. Benim tahminim kasım gibi One UI 7 çıkar ve yarın SDC2024 tanıtımında One UI 7'den belki bahsedebilirler.

Geçen sene One UI 6 31 Ekim'de S23 serisi için yayınlanmıştı. Benim tahminim kasım gibi One UI 7 çıkar ve yarın SDC2024 tanıtımında One UI 7'den belki bahsedebilirler.

Evvela S24, fold ve Tab modellerine ardından S22 S21 gibi modellere dağıtım sağlanır hemen hemen bu hafta pazara kadar ya da haftaya pazara kadar herkese gelmiş olur diye düşünüyorum.

Tamamdır teşekkür ederim.

Tamamdır teşekkür ederim.

Rica ederim.

Evvela S24, fold ve Tab modellerine ardından S22 S21 gibi modellere dağıtım sağlanır hemen hemen bu hafta pazara kadar ya da haftaya pazara kadar herkese gelmiş olur diye düşünüyorum.

Hocam o kadar erken almasının imkanı dahi yok. Samsung hiçbir zaman öyle hızlı güncelleme yollamaz. Daha doğrusu Samsung çok cihaz çıkardığı için her birinin üzerine çalışmak çok zaman kaybı yaşatıyor. Mesela Apple az model çıkardığı için bir günde bütün modellere güncelleme verebiliyor. S24 ve S23 serisi kasım aralık gibi alır S22 S21 A34 vb seriler de ocak gibi alır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı