One UI 7 ne zaman gelecek?

Güncelleme önemliyse senin için IPhone'a dönebilirsin mantıklı olur. Sasmung böyle yıllar boyu uğraşır bir güncelleemyi emekleye emekleye getirir falan bekler durursun. Bu sene S25 alırsın seneye S25 güncelleemeyi S26'dan 2 hafta sonra alır bir sonraki sene daha geç daha az özellik falan derken zaten telefonu da kör topal bırakacakları için zamanla güncellemesi de anlamsız kalacak.
Zaten telefon buglarla kaynadığı için One UI 7 yi bekliyorum bakalım ne değişecek diye. Aksi halde Androidle işim olmaz. 6 yıllık IP11 cihazımda bu kadar sorun yaşamadım rezillik diz boyu

Global cihazlarda Samsung da maalesef bu durum hep mevcuttu ilk başta USA ve Avrupa kısmına gelir sonrasında Türkiye için getirilir
Geç geleceğini biliyorum. 3 ay sürmeyecek diyorum. Bakın sürmez değil sürmeyecek. A33 için konuşmuyor. S24 en geç 1 ay içinde S23 serisi de 40-45 gün içinde alır. S22 serisi ve S21 seris için 2 ay belki daha fazla sürebilir. Güncel miyiz sitesi doğru veriler veren bir site. Yurt dışındaki kullanıcıların da baz aldığı bir site. 15 mayıs diyorlar. Onlar da bilmiyor o zaman. Samsung Xiaomi gibi bir marka değil.

Zaten telefon buglarla kaynadığı için One UI 7'yi bekliyorum bakalım ne değişecek diye. Aksi halde Android'le işim olmaz. 6 yıllık IP11 cihazımda bu kadar sorun yaşamadım rezillik diz boyu

Vallahi şaşırıyorum tarih ötesi IP11 bile güncelleme alıyor Samsung S21'e kesecek S22'ye seneye kesecek. Aynı anda düzgünce verememesi zaten daha kötü.

Geç geleceğini biliyorum. 3 ay sürmeyecek diyorum. Bakın sürmez değil sürmeyecek. A33 için konuşmuyor. S24 en geç 1 ay içinde S23 serisi de 40-45 gün içinde alır. S22 serisi ve S21 seris için 2 ay belki daha fazla sürebilir. Güncel miyiz sitesi doğru veriler veren bir site. Yurt dışındaki kullanıcıların da baz aldığı bir site. 15 Mayıs diyorlar. Onlar da bilmiyor o zaman. Samsung Xiaomi gibi bir marka değil.

Hocam 1-3 ay arası sürüyor genelde farkındaysanız 3 ayda gelecek demedim bu aralıkta geliyor genellikle diye belirttim

S23 30 ekim tarihinde One UI 6 güncellemesini aldı. 16 eylül tarihinde de Türkiye'de yayınlandı. 3 aylık gecikme nerede? Bahsettiğin durum A serisi için geçerli.

Hocam 1-3 ay arası sürüyor genelde farkındaysanız 3 ayda gelecek demedim bu aralıkta geliyor genellikle diye belirttim
Farkındayım. Ancak 1 aydan fazla sürmeyecek. İnsanlar zaten kafayı yedi 6 ay geciken güncelleme yüzünden yorumlarınız iyice kafa karıştıracak. Maksimum 1 ay içinde ülkemizde yayınlanmış olur merak etmeyin. Bu dediklerim S24 serisi için geçerli. S23 serisi için de yakında yayınlarlar ama S22 ve S21 serisi daha bekler.

Maksimum 1 ay içinde ülkemizde yayınlanmış olur merak etmeyin. Bu dediklerim S24 serisi için geçerli. S23 serisi için de yakında yayınlarlar ama S22 ve S21 serisi daha bekler.

Seneye sizin telefon S24 ise S26 da çıkınca S23 gibi S22 gibi kalacak siz de geç beklersiniz. Önemli olan düzgün verebilmesi güncellemeyi.

S23 30 Ekim tarihinde One UI 6 güncellemesini aldı. 16 Eylül tarihinde de Türkiye'de yayınlandı. 3 aylık gecikme nerede? Bahsettiğin durum A serisi için geçerli.

Farkındayım. Ancak 1 aydan fazla sürmeyecek. İnsanlar zaten kafayı yedi 6 ay geciken güncelleme yüzünden yorumlarınız iyice kafa karıştıracak. Maksimum 1 ay içinde ülkemizde yayınlanmış olur merak etmeyin. Bu dediklerim S24 serisi için geçerli. S23 serisi için de yakında yayınlarlar ama S22 ve S21 serisi daha bekler.

Samsung'un özelinde değil bu durum zaten tüm Android altyapılı modellerde mevcut öncelik yeni telefon tabletlerde sonrasında 1-2 nesil arkadan geliyor IOS'un güncelleme konusunda tek farkı bu tek seferde tüm cihazlara veriliyor sorun varsa da cihaza özel gönderiyor ota ile güncellemeyi çözüyor

Samsung'un a serisi s serisi Note serisinden modeller kullandım hep bu düzen böyleydi öncelikldir hep son çıkan model sonrasında alt seviyelere gelir bazen gelmediği bile oluyor bunu da göz önünde bulundurmak lazım marka kötülemek değil bu başta verilecek diyorlar sonrasında 1 sene geçmiş hala cihazda güncelleme yok

Seneye sizin telefon S24 ise S26 da çıkınca S23 gibi S22 gibi kalacak siz de geç beklersiniz. Önemli olan düzgün verebilmesi güncellemeyi.
Bu yönü eleştiriye açık zaten. Sanırım dünyada Google ve Apple dışında aynı anda güncelleme veren başka marka yok. CSC muhabbeti yapıyorlar. Sonunda ise dandik bir One UI sürümü çıkıyordu genelde ama neyse ki One UI 7 düzgün bir şey olacak gibi duruyor. Ben One UI 7 betası çıktığından beri kullanıyorum. En son beta 3'te kaldım beta 4 dosyası yayınlanmadığı için ama One UI 6'ya göre çok daha önde bir arayüz. Özellikle S25 serisindeki One UI sürümü mükemmel çalışıyordu. Eğer S25 serisindeki gibi düzgün çalışan bir One UI sürümü getirirlerse beklemeye değmiş olur herhalde.

Samsung'un a serisi s serisi Note serisinden modeller kullandım hep bu düzen böyleydi öncelikldir hep son çıkan model sonrasında alt seviyelere gelir bazen gelmediği bile oluyor bunu da göz önünde bulundurmak lazım marka kötülemek değil bu başta verilecek diyorlar sonrasında 1 sene geçmiş hala cihazda güncelleme yok
Bahsettiğiniz durum eskide kaldı. S serisi cihazları aşırı bekletmiyorlar artık. Güvenlik güncellemeleri bazen 1 bazen de 2 haftada düşüyor mesela. Ancak A serisinin en düşük modelleri geç alabiliyor. A3X ve A5X serisi de geç alıyor ama onlar da aşırı beklemiyor yine. Genel olarak cihazlar yurt dışında güncelleme aldıktan sonra 1-2 ay içerisinde geliyor. A55 güncellemeyi geç alacak mesela çünkü daha beta testi yapılıyor o cihaz için. S24 serisi stabil güncellemeyi aldı ama A55 hala betada.

Bu yönü eleştiriye açık zaten. Sanırım dünyada Google ve Apple dışında aynı anda güncelleme veren başka marka yok. CSC muhabbeti yapıyorlar. Sonunda ise dandik bir One UI sürümü çıkıyordu genelde ama neyse ki One UI 7 düzgün bir şey olacak gibi duruyor. Ben One UI 7 betası çıktığından beri kullanıyorum. En son beta 3'te kaldım beta 4 dosyası yayınlanmadığı için ama One UI 6'ya göre çok daha önde bir arayüz. Özellikle S25 serisindeki One UI sürümü mükemmel çalışıyordu. Eğer S25 serisindeki gibi düzgün çalışan bir One UI sürümü getirirlerse beklemeye değmiş olur herhalde.

Bahsettiğiniz durum eskide kaldı. S serisi cihazları aşırı bekletmiyorlar artık. Güvenlik güncellemeleri bazen 1 bazen de 2 haftada düşüyor mesela. Ancak A serisinin en düşük modelleri geç alabiliyor. A3X ve A5X serisi de geç alıyor ama onlar da aşırı beklemiyor yine. Genel olarak cihazlar yurt dışında güncelleme aldıktan sonra 1-2 ay içerisinde geliyor. A55 güncellemeyi geç alacak mesela çünkü daha beta testi yapılıyor o cihaz için. S24 serisi stabil güncellemeyi aldı ama A55 hala betada.

Samsung'un güncel versiyonlarını sadece S7 Edge ve A7 2018 de kullanabilme fırsatı buldum o dönemlerde beta olayları pek piyasada yoktu zten son dönemlerde piyasada türemeye başladı

Ben hala S7 Edge gibi bir telefondan sonra Samsung'un boş iş yaptığını düşünen taraftayım kronik sorunları bile olsa taş gibi telefondu

Mesela S8 de aynı şekilde telefonun ekranı kırılmayı geçtim üstündeki cam düşüyordu ona rağmen sıfır sıkıntıyla kullanabiliyordunuz şimdi öyle bir şeyi bırak telefon yere düşünce ister istemez dokunmatik bozuluyor

Mesela S8 de aynı şekilde telefonun ekranı kırılmayı geçtim üstündeki cam düşüyordu ona rağmen sıfır sıkıntıyla kullanabiliyordunuz şimdi öyle bir şeyi bırak telefon yere düşünce ister istemez dokunmatik bozuluyor

Size şöyle diyeyim bundan yıllar yıllar önce babam IP SE almıştı hala daha kullanıyor ben kaç Samsung değiştirdim...

Technopat Haberler

Geri
Yukarı