One UI 7 neden geç geliyor?

lieys

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba, yeni çıkacak A serisi telefonlar One UI 7 ile çıkacak. Neden diğer telefonlarına getirmiyorlar madem A serisine bile yapıyorlarsa getirmeme amaçları nedir? Daha fazla satılsın daha fazla değerlensin diye de olabilir. Ama o kadar geç verip bug hata vesaire olursa Samsung kullanıcının gözünde düşeceğini düşünüyorum. Sizin düşünceleriniz fikirleriniz görüşleriniz nedir?

Geliştirme aşamasında sorun çıktığı için geç geliyor diye açıklama yapıldı. Samsung'a kullanıcıların sıcak bakmama sebebi 2. el pazar fiyatının düşük olmasıydı yoksa X markalara göre güncelleme politikası telefon modellerin fazlalığı insanların kafasını karıştırıyor olabilir örnek verecek olursam 2010'lu yılların HTC markası gibi.

Beğendiniz mi yeni çıkan a telefonlarını?

Guzel duruyor. Fiyatina gore F/P acidan iyi olabilir. S24FE ye yakin olursa fiyatlari tercih etmem ama. S26 serisindede tamamen 45W ya gecilecegini veya daha yukar cikilacagini gostermis oldu Samsung bir yandan bence ekstradan.

S26 serisinde ekstradan batarya boyutunu arttirmak acisindan silicon Carbon teknolojisini test ettigini okudum Samsung'un. 5500-6000 mAh civarinda olabilir belki S26 ultranin bataryasi. Adaptor hizinida yukseltirlerse sasirmam ki gereklide olur.

Guzel duruyor. Fiyatina gore F/P acidan iyi olabilir. S24FE ye yakin olursa fiyatlari tercih etmem ama. S26 serisindede tamamen 45W ya gecilecegini veya daha yukar cikilacagini gostermis oldu Samsung bir yandan bence ekstradan.

Herhalde S7 patlama olayından sonra bir korku sardı Samsung'u yüksek koymuyorlar. Diğer markalar çatır çutur acımadan koyuyor. :D

S26 serisinde ekstradan batarya boyutunu arttirmak acisindan silicon Carbon teknolojisini test ettigini okudum Samsung'un. 5500-6000 mAh civarinda olabilir belki S26 ultranin bataryasi. Adaptor hizinida yukseltirlerse sasirmam ki gereklide olur.

Honor'da 6600 gördüm diye hatırlıyorum. Samsung umarım s serilerine 6000-7000-8000 getirir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı