One UI 7 saat kaçta gelir?

Samsung, One UI 7 Güncellemesini Çok Yakında Yeniden Yayınlayacak

Merhaba değerli forum üyeleri,

Samsung yetkililerinden alınan bilgiye göre, 7 Nisan itibarıyla Galaxy S24 serisi, Galaxy Z Fold6 ve Galaxy Z Flip6 modelleri için başlatılan One UI 7 güncellemesi, bazı teknik kontroller nedeniyle kısa süreliğine durdurulmuştu.

İyi haber şu ki, gerekli kontroller başarıyla tamamlandı. Samsung, One UI 7 güncellemesini çok kısa bir süre içinde yeniden yayınlamaya hazırlanıyor.

Yaşanan gecikme nedeniyle tüm kullanıcılarından özür dileyen Samsung, sorunsuz bir güncelleme deneyimi sunmak için çalışmalarına titizlikle devam ediyor.

Yeni sürüm yayınlandığında sizleri tekrar bilgilendireceğiz.

Teşekkürler.

Fabrika ayari 1 saniye olarak geliyor. Onu 0.5 bile yapsan telefonun ne kadar hizlandigini anlayanbiliyosun. İslem suresi cok kisaliyor.
tamamişte zaten bunu yapabiliyorsun. yeni güncellemeyle bunun altına kesinlikle inmeyecek. En sın note 5 kullanmıştım 2017 de. parmak izi berbattı. s23 ultra ile samsunga döndüm 1 adım ileriye gidememiş.

tamamişte zaten bunu yapabiliyorsun. yeni güncellemeyle bunun altına kesinlikle inmeyecek. En sın note 5 kullanmıştım 2017 de. parmak izi berbattı. s23 ultra ile samsunga döndüm 1 adım ileriye gidememiş.
Nasıl gitmemiş? S24 kullanıyorum parmağımı 1 saniye bile değil sadece dokundurup çeksem anında açılıyor.

Video Linki sizce bu yapılır mı? Beklemekten bıktım artık.

Son düzenleme:
Bazı insanları anlamak çok zor cidden s24+ kullanıyorum. Dediğiniz gibi parmağımı basıp çekince bile tak diye açılıyor ekran mesela. hatta ekran kapalıyken parmak izi çok geç işler ona rağmen çok hızlı. Diğer yandan 6 yıl önce kullandığım a30'un parmak izi okuyucusu bile s24'e çok yakındı onda da tak diye açılıyordu (belki arkada olduğu içindir) bu tarz sitemler bana bahane gibi geliyor :D
Nasıl gitmemiş? S24 kullanıyorum parmağımı 1 saniye bile değil sadece dokundurup çeksem anında açılıyor.

Video Linki sizce bu yapılır mı? Beklemekten bıktım artık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı