One UI 7 saat kaçta gelir?

Bazı insanları anlamak çok zor cidden s24+ kullanıyorum. Dediğiniz gibi parmağımı basıp çekince bile tak diye açılıyor ekran mesela. hatta ekran kapalıyken parmak izi çok geç işler ona rağmen çok hızlı. Diğer yandan 6 yıl önce kullandığım a30'un parmak izi okuyucusu bile s24'e çok yakındı onda da tak diye açılıyordu (belki arkada olduğu içindir) bu tarz sitemler bana bahane gibi geliyor :D
Ekran kapalıyken açabildiğimizi yeni keşfettim :D Aynen öyle onda bile aşırı hızlı.

Küresel olarak dağıtılacakmış... Haftaya pazartesi gelir bence ama bizi mayısa itelerle.

Bugün bir turkcell şubesine gidip s25 ultrayı çok az kurcaladım içinde one ui7 var tabi, öyle çok bir olayı yok gibi arkadaşlar oneui7'deki bazı arayüz özelliklerini goodlock uygulamasından edinebiliyoruz zaten cidden bu kadar beklediğimize değmez ya

S25 serilerinde geniş açıda flash özelliği vardı bildiğime göre de kameralar S24 ile aynı değişiklik yok One Ui7 ile geleceğini düşünüyorum koca güncellemeden sadece bunu merak ediyorum 🥲

Technopat Haberler

Geri
Yukarı