One UI 7'de neler bekliyor bizi? S23 FE kullanıyorum ve sabırsızlıkla bekliyorum.
Özellikle iPhone tarzı bildirim çekmecesi gelse enfes olurdu.
Tamamen haklısın. Muhtemelen sadece yapmış olmak için yapacaklar.
Keşke Samsung'un animasyonları iPhone kadar iyi ve akıcı olsa. Bunu neden getirmiyorlar anlamış değilim. Örneğin telefon açılışında iOS gibi uygulamaların animasyonları, uygulama açılırken ki animasyonlar.Quick setting ile bildirim paneli ayrılacak ve kenarları tamamen yuvarlak olacak diye biliyorum. iOS gibi ama biraz daha farklı. Pil simgesi hap şekline dönüşecek, kilit ekranındaki pil göstergesi, şarj olurken, değişecek ve hap gibi olacak. Animasyonlar iyileştirilecek, kamera arayüzü biraz değişecek, önceden telefon görüşmesi sırasında başka uygulamaya geçtiğinizide veya ana ekrana döndüğünüzde sağ üstte saatin yanında bir hap çıkıyordu. Bu hapı geliştirdiler ve daha fazla uygulama desteği eklediler. Çoğu kişi buna dinamik ada kopyası diyor ama bu Samsung'da önceden de vardı sadece geliştirildi. Ayrıca yanlış bilmiyorsam ana ekran widgetlarının altına isimleri geliyor IOS'te ki gibi. İsterseniz ana ekran ayarlarından uygulama ve widget adlarını kapatabiliyorsunuz fakat ayrı ayrı kapatılıyor mu bilmiyorum. Büyük ihtimalle good lock modülü olan Home up bu özelliği getirecektir eğer Samsung getirmesse. Son olarak Samsung'un birden fazla cihazda belirli eylemlere devam etme özelliği genişletilerek bir özellik daha geldi. Özelliği tam hatırlamıyorum. Başka bir özellik bildiğim kadarıyla yok.
Keşke Samsung'un animasyonları iPhone kadar iyi ve akıcı olsa. Bunu neden getirmiyorlar anlamış değilim. Örneğin telefon açılışında iOS gibi uygulamaların animasyonları, uygulama açılırken ki animasyonlar.
Umarım, umarım, umarım.One UI 7 bunu yapacak işte. Bir X kullanıcısı olan ice universe (sanırım buydu ismi) animasyonların iOS 18'den daha güzel olduğunu söylüyor.
One UI'a ne geleceğini merak ediyorsanız IOS'a neler geldiğine bakın. Malum onlar ne yapsa kopyalıyorlar. Kendim de bir Samsung kullanıcısı olarak hiç memnun değilim bu durumdan. Umarım hızlı ayarlar ile bildirimleri birbirinden ayırmazlar...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.