OneDrive'dan IDM ile dosya indirme

MertCftci

Megapat
Daha fazla  
İmajın inmesini 10, 15, 8, 6, 7, 9 saat veya her neyse, bekleyerek indirin. Sonra kurulum yapın:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eski bir konu fakat yapamadığımdan mecbur sormak zorundayım. OneDrivedan Windowsu indirmeye çalıştım fakat 4 saat bekledikten sonra ağ hatası gibi bir şey yazdı indirme başarısız diye internetimin kotası zaten az idm ile indirmeyi beceremedim acaba ne yapabilirim?

IDM ile indiridiyseniz ve hata verdiyse bu şekilde bağlantıyı tekrar canlandırabilirsiniz:

Internet Download Manager Kuyruktaki Başlamayan İndirmeleri Başlatma

IDM ile indirmediyseniz baştan IDM ile indirin. Bağlantıya tıklamandan önce klavyeden Insert tuşuna basılı tutun.

Gerçekten çok beceriksizim. Ne yapacağım hakkında bir fikrim yok. Bu seçtiğim şeyi nasıl idm'ye atacağım anlamıyorum. Gerçekten özür dilerim.

Adsız.png

Fn
Şimdi klavyeden Insert tuşuna basılı tutarak İndir butonuna tıklayın ve indirme IDM ile başlasın. Insert tuşuna basmak zorla IDM ile indirmesini sağlar.

Fn+İnsert tuşuna basılı tutarken indir butonuna tıklıyorum fakat indirmeyi direk internetten yapıyor. Accaba IDM'den ayar mı yapmak gerekiyor?

Normalde insert tuşu idmde aktif değildir .Seçenekler >Genel Menüsü altında >İDM ile indirmeyi başlatacak veya durduracak tuşları özelleştir butonuna basıp ikinci seçenekte bulunan insert tuşunu aktif hale getirebilirsiniz. Ben klasör şeklinde büyük sıkıştırılmış dosyalar indiriyorum bu durumda idm Google drivedan aynı dosyayı birçok kopyasıyla indiriyor bundan kurtulmak için Ayarlar>Gelişmiş Ayarlar>Gizlilik>İçerik Ayarları seçerek Otomatik indirmelerden davranışı engelle olarak seçtiğinizde bir çok aynı dosyayı indirme gibi bir sorun kalmayacaktır tüm dosyaları tek bir rarda indirecektir. Ayrıca alternatif olarak bu işlemi indirme işlemi başladığında adres çubuğunda sık kullanılanlar yıldızının yanındaki beliren otomatik indirme butonundanda yapabilirsiniz. Not:Crome için anlatılmıştır

Dosya Ekleri

• idm.PNG
    idm.PNG
    36,5 KB · Görüntüleme: 597
  • Google Drive.PNG
    Google Drive.PNG
    31,2 KB · Görüntüleme: 515
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı