ONENOTEM.EXE nedir?

Hocam bilgisayarınıza Kaspersky ile tam tarama yapın, gerekirse format atın aşırı riskli bir dosya olarak gözüküyor yani Allah korusun kameranıza erişirler hayatınız kayar falan. (!)

2 tane farklı exe dosyası var diğer hiç bir office uygulaması başlangıçta başlamadığı ve durduk yere cpu kullanımı yapmadığı için virüs olabilme ihtimalinden şüphelendim.
Başlangıçta başlar hocam araştırırsanız bulabiirsiniz korkacak bir şey yok ya.

2 tane farklı exe dosyası var diğer hiç bir office uygulaması başlangıçta başlamadığı ve durduk yere cpu kullanımı yapmadığı için virüs olabilme ihtimalinden şüphelendim.
Bunu araştırıp bazı sitelerde gördüysen kolpadır. One diye başlayan bir exe dosyası neden virüslü olsun ki? Kullanmıyorsan sil. Yada devre dışı bırak.

Virüs değil. Office OneNote dosyası işte. Neden virüslü olsun logosu bile var.
kral ne virüsü Microsoft OneNote ile ilgili bir dosya koskocaman logosu duruyor
Evet virüs değil. Ama mantığınız yanlış. Virüsler istediği logoyu seçmek için 1 satır kod yetiyor. Yâni logoya göre muamele yapmayın asla.

Çok normal. Virüs değil.

Şüphe duyuyorsa VirüsTotal'de taratabilirdi. O zaman ben bir sürü virüs yedim haberim yok.
Ben virüs demedim. Demek istediğim farklı ama senin anlamak istediğin de farklı. Neyse, önemli değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı