Çözüldü OnePlus 10 Pro alınır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
3-4 yıl önce oneplus 8t aldım hala kullanıyorum ve 5 yıl daha gider :) Daha önce xiaomi mi 8 lite kullandım iyiydi, sonra xiaomi mi 10t pro aldım sürekli sorun veriyordu arayanı göstermiyor telefon çalıyor açma tuşu işe yaramıyor vs vs.. Oneplusta hiçbir sıkıntım sorun olmadı önerilir. Oneplus xiaomiden de samsungtan da iyiydi 2-3 yıl önce şuan nasıldır bilemiyorum.

3-4 yıl önce oneplus 8t aldım hala kullanıyorum ve 5 yıl daha gider :) Daha önce xiaomi mi 8 lite kullandım iyiydi, sonra xiaomi mi 10t pro aldım sürekli sorun veriyordu arayanı göstermiyor telefon çalıyor açma tuşu işe yaramıyor vs vs.. Oneplusta hiçbir sıkıntım sorun olmadı önerilir. Oneplus xiaomiden de samsungtan da iyiydi 2-3 yıl önce şuan nasıldır bilemiyorum.
Başka kullanıcı yorumlarındada androidin en kaliteli hissettiren telefonu diyorlardı apple kullanmak gibi diyorlardı hem fiyatı ucuz hem kaliteli hemde özellikleri yüksek alıcam ben bunu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı