OnePlus 13 vs Honor Magic 7 Pro

Bütçe
60000

RedTurk

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba.

Bu iki telefon konusunda kararsız kaldım.

OnePlus OnePlus 13 5G 512 GB 16 GB RAM 59.899 (1000 TL kuponla) Hepsiburada'da. Honor Magic 7 Pro 512 GB 12 GB RAM 56.499, 00 (2000 TL kuponla) ama yanında hediye verdikleri tablet hediyesini kaldırmışlar.

Çok oyun oynamıyorum. Kamera ve hızlı şarj odaklı, gün boyu pili giden, güncellemeleri ve yazılım konusunda iyi olan ve 3-4 sene rahatlıkla kullanabileceğimbir telefon bakıyorum. Tabii bunun yanında servis olayı da önemli.

OnePlus 4 yıl, Honor 7 yıl güncelleme alıyor bildiğim kadarıyla.

Sizce hangisini neden tercih etmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba.

Bu iki telefon konusunda kararsız kaldım.

OnePlus OnePlus 13 5G 512 GB 16 GB RAM 59.899 (1000 TL kuponla) Hepsiburada'da. Honor magic 7 Pro 512 GB 12 GB RAM 56.499, 00 (2000 TL kuponla) ama yanında hediye verdikleri tablet hediyesini kaldırmışlar.

Çok oyun oynamıyorum. Kamera ve hızlı şarj odaklı, gün boyu pili giden, güncellemeleri ve yazılım konusunda iyi olan ve 3-4 sene rahatlıkla kullanabileceğimbir telefon bakıyorum. Tabii bunun yanında servis olayı da önemli.

OnePlus 4 yıl, Honor 7 yıl güncelleme alıyor bildiğim kadarıyla.

Sizce hangisini neden tercih etmeliyim?

Cok kafa kafaya cihazlar. Kendiniz deneyip almanız daha mantikli olur ama hangisini alirsaniz alın üzmez. Ek tavsiye olarak Vivo X200 Pro'yuda listenize ekleyebilirsiniz hatta şu an en iyi kameraya sahip cihaz. Arayuz olarak geride ama. 60000 lirayi 1 kurus gecemem derseniz ben olsam magic 7 Pro alirdim.

Cok kafa kafaya cihazlar. Kendiniz deneyip almanız daha mantikli olur ama hangisini alirsaniz alın üzmez. Ek tavsiye olarak Vivo X200 Pro'yuda listenize ekleyebilirsiniz hatta şu an en iyi kameraya sahip cihaz. Arayuz olarak geride ama. 60000 lirayi 1 kurus gecemem derseniz ben olsam magic 7 Pro alirdim.
Teşekkür ederim düşünceniz için. 7 Yıl güncelleme için bende Honor'dan yana kullanacağım tercihimi ama hepsiburada da tablet kampanyası yeniden başlatabilirler diye bekliyorum. Siyah olanı stokta yok. Geldiğinde belki tablet verebilirler. Bekleyip, göreceğiz.

Tablet ilk çıkışa özeldi diye biliyorum. Lansmana özel yani. Geri geleceğini zannetmiyorum. Genede hayırlı olsun. Fazla zamlanmadan güzel bir fiyatda al.

Birbirine aynı denebilecek cihazlar ama güncelleme avantajı için Honor seçerim. 16 GB RAM çok cazip olsa da gelecek 3 4 yıl pek de cazip bir olayı yok. Zaten 4 tane Android alacak bir cihaz için 16 GB RAM fazla.

Honor Magic 7 Pro ya karar kıldım.

Vatandan Gece kampanyasından "Web'e Özel Sepette %10 İndirim 53.549 TL " fiyatı ile Fibabanka müşteriye özel kredi kullanarak ödemesi 1 ay sonra başlayacak şekilde vade farksız 3 taksitle aldım. Teşekkürler.

Vatandan Gece kampanyasından "Web'e Özel Sepette %10 İndirim 53.549 TL " fiyatı ile Fibabanka müşteriye özel kredi kullanarak ödemesi 1 ay sonra başlayacak şekilde vade farksız 3 taksitle aldım. Teşekkürler.
Çok güzel fiyata almışsın valla, hayırlı olsun güle güle kullan.

Memnun musunuz telefondan? Ben de aynı süreçteyim de hangisini alsam karar veremedim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı