OnePlus 13 yurt dışından alınır mı?

Origin Os iyidir hocam. Birçok kişiye göre en iyi android arayüzü olarak gösterilir.
Hocam çok renkli ve dolu gözüküyor, daha böyle stock'a yakın bir deneyim istiyorum, renksiz sade. OxygenOS15 tam benlik gibi o yüzden, başta gönlüm Pixel 9 Pro XL da idi çok seviyorum Pixel serisini fakat OnePlus daha mantıklı geldiği için ona kaydım.

Hocam çok renkli ve dolu gözüküyor, daha böyle Stock'a yakın bir deneyim istiyorum, renksiz sade. OxygenOS15 tam benlik gibi o yüzden, başta gönlüm Pixel 9 Pro XL da idi çok seviyorum Pixel serisini fakat OnePlus daha mantıklı geldiği için ona kaydım.

Anladım. Bende tam tersi sade arayüzleri sevmiyorum.

Kayıtsız kullanacağım telefonu. IMEI kayıt süresi 6 aya çıkmış ve bu telefonda 3 SIM slotu var, yani kayıt kısmı np benim için. OnePlus cihazlarda öyle çok bir sorunlar olduğunu göremedim internette, o yüzden OnePlus almayı düşünüyordum bir sorayım dedim. Başka fikri olan varsa oda çekinmeden belirtirse sevinirim 😊
Hocam ben op1 den bu yana oneplus kullanıyorum ve hiç sıkıntı yaşamadım. Açıkçası bu ara bende op13 düşünüyorum hatta sipariş verme arefesindeyim ama 3 sim olayından eminmisiniz iki ımei var sanki

Gümrükte vergi ödemen gerekiyor telefonu aldın örnek 10.000TL Telefonunun vergisini ödeyerek biraz daha pahalıya alıyorsun ve IMEI Kaydınıda yaptırman gerek.

İnsanlara neden yanlış bilgi veriyorsunuz?

Vergi falan ödemesi gerekmiyor.
1 adet fazladan telefon yanında getirebilir.
Sadece garantisi ve kaydı olmaz
4 +4 8 ay kullanır.

Hocam ben op1 den bu yana oneplus kullanıyorum ve hiç sıkıntı yaşamadım. Açıkçası bu ara bende op13 düşünüyorum hatta sipariş verme arefesindeyim ama 3 sim olayından eminmisiniz iki ımei var sanki
Hocam sanırsam OP12 çift sim+eSim idi karıştı hatlar biraz 😁

İyi Sosyaller dilerim herkese öncelikle. Yurt dışına çıkacağım. Normalde OP12 alacaktım fakat OP13'teki SD8E işlemciyi ve fiyatlarının neredeyse aynı olduğunu görünce onu beklemek istedim. Sizce beklenir mi? Garanti olmayacağından sıkıntı çıkartır mı?
Merhaba hocam aldınız mı telefonu acaba?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı