Oneplus 5 vs Mi6

Efe can samsun

Kilopat
Daha fazla  
Oneplus 5 mi Mi6 mı?

Mi 6 64 GB ROM 4 GB RAM 1650TL
Mi 6 128 GB ROM 64 GB RAM 2100TL
One plus 5 64 GB ROM 6 GB RAM 2300TL
Sizce hangisi ve neden? Şimdiden teşekkürler.

Donanım ve performans olarak aynılar. Kamera ve ekran olarak OP5 daha iyi, batarya olarakta birbirine yakın olur, Amoled ekran yüzünden OP5 biraz daha iyi olabilir. 4 GB RAM'li Mi 6 almak fiyat performans olarak daha mantıklı.

Birkaç yerde OnePlus 5 hakkında olumsuz eleştiriler okumuştum ama kesin bir bilgi vermiyorum. Mi 6 almanı tavsiye ederim, fiyat performans olarak verimli ve güzel bir cihazdır bana göre...

Evet mi 6 almaya karar verdim ama arada 470 lira fark var.Sizce 6gb mı 4gb mı 2gb için bu farkı vermeye değer mi.Birde corning.com da gördüğüme göre gorilla glass 4 varmış doğrumudur.

Teşekkür ederim alınca fotoğrafını atarım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birde bir şey soracağım.Ben s8+ 2999tlye buldum fakat kutunun sol üstünde çince yazı var.Orjinalmidir ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir sorum olacak mi 7 ne zaman çıkar ?Yada çıkarsa fiyatları nasıl olur ve mi 6 nın fiyatını nasıl etkiler.Şimdiden teşekkürler.
2 GB RAM için 470 TL fazla para vermene gerek yok. Gorilla Glass türüne takılma.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı