OnePlus 7 Pro İçin Merak Edilenler

Ben oneplus6 kullandım. Telefonun beğendiğim bir çok özelliğinin yanı sıra ellerimin büyük olmasına rağmen, tek elle kullanım konusunda sıkıntı çektim. Şuan mi8se kullanıyorum ve boyutundan memnunum. Ama 7 pro da çok güzel duruyor.
- Samsunglardaki eğik ekranı sevmiyorum.Bunun ekranı nasıl?
-Tek elle kullanımı nasıl?
-K20 pro veya Mi9t hakkında ne düşünüyorsun?

Ben oneplus6 kullandım. Telefonun beğendiğim bir çok özelliğinin yanı sıra ellerimin büyük olmasına rağmen, tek elle kullanım konusunda sıkıntı çektim. Şuan mi8se kullanıyorum ve boyutundan memnunum. Ama 7 pro da çok güzel duruyor.
- Samsunglardaki eğik ekranı sevmiyorum.Bunun ekranı nasıl?
-Tek elle kullanımı nasıl?
-K20 pro veya Mi9t hakkında ne düşünüyorsun?
Bunun ekranı da iki yandan eğimli ben alıştım sorun olmuyor.
Ellerim çok büyük olmamasına rağmen kullanabiliyorum ben. Bu cihaz ikisinden de üstün ama ikisi de iyi cihazlar, fiyatları da daha uygun. Seçim sizin.

Karar aşamasında dediğiniz cihazlara da baktım ancak bu cihaz onlardan 2 gömlek üstün. O yüzden o cihazlarla karşılaştırmak saçma.
Tabii ki karşılaştırılacak telefonlar değil fakat önceki mesajda yazdıklarıma göre garantili telefon almak daha mantıklı.

İphone xs max kullanıcısıyım ios a alışamadım pek one plus 7 pro düşünüyorum xs max den geçtiğim için + ları - nelerdir söyleyebilir misiniz?

@Hans Landa kardeşim 3 ay geçmiş aradan herhangi bir sıkıntı yaşadın mı imei de ?
Yaşamadım hocam taş gibi devam.
Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu - IMEI Sorgulama

Bu siteden imei sorgulatabilirsiniz. Orjinal imei ise telefonun kendi marka ve modeli yazar ama eğer sonradan imei atılmış ise telefondan farklı bir marka model yazar ve bu genellikle 10 sene öncesinin tuşlu telefonları olur. Nokia 6300 gibi.
Benim imei yi sorguladım mesela, Türk Telekom'un MF910V 4.5G mobil WI FI cihazı gözüküyor. İnternet hızımda sorun yok, rahatça kullanıyorum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı