Redmi Note 8 Pro Merak Edilenler

2010 yilinda kurulmuş bir firma Xiaomi. Millete dengesiz diyene bakin hele ana babaya söven biri bunu diyor hele. Sadece telefon piyasasinda değil bir çok kulvarda ürünleri olan bir firmadir.

O fiyata bilindik markalardan bir tane daha iyi cihaz göster de görelim hade hodri meydan. Bilindik marka dedim Xiaomi de bilindik markadir.
Bilindik markalar güvenilir işlemci ile güvenilir kalite satıyor. Bu yüzden piyasada var olmak için fiyat düşürmelerine şu anlık ihtiyaç yok. Ha çok istersen aynı garanti güvenilirliğinde 2. el görünümlü alabilirsin. Bir de teknoloji üretimi yok dedim, satmıyor demedim. Xiaomi'yi de ezmiyorum, devler arasında var olmaya çalışıyor diyorum. Tank üreten firmayla süpürge rekortmenini eşit saymamak lazım. Ne boş konular.

Bir insanın, çalışıp, iyi veya kötü bile olsa aldığı ürüne karşı hayırlı olsun demek yerine kendi bildiklerini doğru sanıp ilah gibi savunmak ancak daha önce kendi parasını kazanmamış birey davranışıdır.

Merak etme, hayatın tekmesi çok güzeldir. En egolu, en kendine güvenen, dediğim dedik insanları ile çok güzel eğitir. Sesini dahi çıkaramazsın.

Burada bunları yazman kimse için anlam ifade etmez.

Kara listeye, bir fanboycuk daha girdi...

Bilindik markalar güvenilir işlemci ile güvenilir kalite satıyor.
Millete bilgiçlik taslayip bu mesaji atmaya utanmiyor musun? Cihazlarin genelinde Snadragon işlemci kullanıyor. Bu modelde kullandığı G90T modeli oldukça güçlü bir model. Teknoloji üretimi yokmuş, koskoca Samsung ve Apple firmaları bile tüm telefonlarinin parçalarını kendisini üretemiyor, küçücük Xiami mi üretsin?

Xiaomi Mi 8 Lite global versiyon cihaz almıştım, 10 tane yazılımsal problemi vardı. Şimdi Redmi Note 8 alacağım ama çekiniyorum. Fiyatı güzel, tasarımı ve içeriği güzel ama üstünde Redmi yazısı da olmasa iyi olurdu.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı