Güven konusunda birşey diyemem ama Facebook gruplarında alanlar var. Ne olacağı belli olmaz. Temkinli yaklaşmak lazım.Oneplus 7 Pro adlı telefonu almak istiyorum ancak OnePlus’ın Türkiye Distribütörü yok. Bu telefonu güvenli şekilde alabileceğim bir yer biliyor musunuz?
Teşekkürler.
IMEI kayıt fiyatları aşırı arttı, bu durum OnePlus'ı ülkemiz için fiyat/performans cihazı olmaktan çıkarır bence.[/
Zaten oneplus 7 pro’nun fiyat performans olma gibi pek bir derdi yok. Rakiplerine göre hala ucuz ama artık en iyisi olmaya oynuyor.
Sizin bir öneriniz var mı satın alma için?
Nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama Sahibinden'de satanlar var, size yakın olan biriyle yüz yüze konuşarak almak en mantıklısı bence. IMEI'nin kayıtlı olduğunu kontrol edip satış kağıdı imzalarsanız sorun yaşamazsınız diye düşünüyorum.
Almak istiyorsanız hızlı olun şuan ki fiyatlar yüksek olamayabilir fakat yeni kayıt ettirilecek telefonlar 1000 TL daha pahalı olur.
Çok iyi bir telefon olsada bu kadar para verdikten sonra garantisi olmadığı için ben önermiyorum.
İstanbul'da 88 farklı ilan var, size yakın olanla gidip görüşebilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.