OnePlus 7 Pro nereden alınır?

00kerem00

Decapat
Oneplus 7 Pro adlı telefonu almak istiyorum ancak OnePlus’ın Türkiye Distribütörü yok. Bu telefonu güvenli şekilde alabileceğim bir yer biliyor musunuz?

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oneplus 7 Pro adlı telefonu almak istiyorum ancak OnePlus’ın Türkiye Distribütörü yok. Bu telefonu güvenli şekilde alabileceğim bir yer biliyor musunuz?

Teşekkürler.
Güven konusunda birşey diyemem ama Facebook gruplarında alanlar var. Ne olacağı belli olmaz. Temkinli yaklaşmak lazım.

IMEI kayıt fiyatları aşırı arttı, bu durum OnePlus'ı ülkemiz için fiyat/performans cihazı olmaktan çıkarır bence.[/

Zaten oneplus 7 pro’nun fiyat performans olma gibi pek bir derdi yok. Rakiplerine göre hala ucuz ama artık en iyisi olmaya oynuyor.

Sizin bir öneriniz var mı satın alma için?

Nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama Sahibinden'de satanlar var, size yakın olan biriyle yüz yüze konuşarak almak en mantıklısı bence. IMEI'nin kayıtlı olduğunu kontrol edip satış kağıdı imzalarsanız sorun yaşamazsınız diye düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı