OnePlus 9 alınır mı?

Hocam konuyla alakası yok ama nasıl bu kadar bilgilisiniz her telefon konusunda siz varsınız

Tam doldur öyle dene bataryayı. Ancak orta seviye telefonlar gibi bataryaya sahip değil. SD 888 işlemcisi de verimli değil açıkçası.
Doğrudur fakat şuanda kullanmaya devam etmeye düşünüyorum.
Birde az önce donanım olarak iyi demiştiniz şimdi neden verimli değil dediniz. Onu merak ettim.

Batarya bir süre sonra kullanımına göre optimize olur daha iyi ekran süresi almaya başlarsın. Gruplar için de güvenilir olanları bulmak önemli yoksa dediğin gibi güvenilir insan bulmak zor.

İfadeler: YeL
Batarya bir süre sonra kullanımına göre optimize olur daha iyi ekran süresi almaya başlarsın. Gruplar için de güvenilir olanları bulmak önemli yoksa dediğin gibi güvenilir insan bulmak zor.
Aynen o yüzden çok güvenemiyorum o tarz gruplara. Babamın arkadaşı olduğu için daha güvenilir geldi. Bataryada İnşallah dediğiniz gibi ilerde daha iyi performans gösterir.

@420957 @Lord Raiden Epey adminiyim değil mi? Ondan olsa gerek.
Doğrudur, bilmiyordum

Anladım.

Hocam birde one plus 9'un işlemcisine verimsiz demiştiniz ama ondan öncesinde donanım olarak iyi demiştiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…