OnePlus 9 oyun oynarken çok ısınıyor

saruhanmalik

Centipat
Arkadaşlar merhaba telefonum Oneplus 9 LE2115 ve oyun oynarken çok ısınıyor PUBG oynuyorum 90FPS ve 15dk geçmeden 44-45 derece oluyor.
Android sürümü 13.1 ve FPS direk 60FPS çekiyor ne yapabilirim sürüm düşürmeli miyim yoksa daha başka şeyler mi yapmalıyım?

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba telefonum Oneplus 9 LE2115 ve oyun oynarken çok ısınıyor PUBG oynuyorum 90FPS ve 15dk geçmeden 44-45 derece oluyor.
Android sürümü 13.1 ve FPS direk 60FPS çekiyor ne yapabilirim sürüm düşürmeli miyim yoksa daha başka şeyler mi yapmalıyım?
Hocam istediğiniz telefonu alın. Ağır oyunlarda ısınır. Bundan kaçış yok. Soğutucu fan almanız lazım.
Belki 888 verimsiz bir işlemci olabilir ama verimli olanlar da bir süre sonra gayet ısınıyor. Örneğin 8+gen 1 veya A16 bionic gibi.

Arkadaşlar merhaba telefonum OnePlus 9 LE2115 ve oyun oynarken çok ısınıyor PUBG oynuyorum 90FPS ve 15dk geçmeden 44-45 derece oluyor.

888 ısınma ve verimlilik konusunda sorunlu bir işlemci. Isınma gayet normal.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı