OnePlus Nord 3 alınır mı?

• Konuyu başlatan AIise
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 24
  • Görüntüleme 965

AIise

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
11th Gen Intel(R) Core(TM) i5-1135G7 @ 2.40GHz 2.42 GHz Intel(R) Irıs(R) Xe Graphics
Ne dersiniz, o özelliklere o fiyat iyi mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne dersiniz, o özelliklere o fiyat iyi mi?
Hocam cok stabil ve guzel bir cihaz ama yerine s24fe tercih etmek daha yerinde olur o fiyata. 7 sene guncelleme omru daha iyi islemci vb bircok konuda daha iyi. One ui in oxygenos tan daha iyi oldugu tartisilir oxygenos androidin en stabil 2 3 yazilimindan bir tanesi

Hem 2. El pazari hemde genel ozeliklere bakildiginda s24fe almak daha mantikli. Oneplus u degistireceginiz zaman satmak isterseniz alici cok zor bulursunuz

Hocam ben olsam S24FE alırdım o fiyata. Hem işlemcisi daha iyi hem daha yeni hem de bence One UI Oxygen OS'den daha iy

Hocam cok stabil ve guzel bir cihaz ama yerine s24fe tercih etmek daha yerinde olur o fiyata. 7 sene guncelleme omru daha iyi islemci vb bircok konuda daha iyi. One ui in oxygenos tan daha iyi oldugu tartisilir oxygenos androidin en stabil 2 3 yazilimindan bir tanesi
nord 3 ün ekran boyutu biraz büyük geldi kafamı karıştırdı, Samsung alırsam s22 düşünüyodum

1736967963441.png

Hocam ekran boyutları arasında aman aman bir fark yok gibi

Nord 3'ün ekran boyutu biraz büyük geldi kafamı karıştırdı, Samsung alırsam S22 düşünüyordum

Hem 2. El pazari hemde genel ozeliklere bakildiginda s24fe almak daha mantikli. Oneplus u degistireceginiz zaman satmak isterseniz alici cok zor bulursunuz
değiştirince satmak pek tercihim değil bana uzun yıllar (en az 5 sene) stabil kasmadan gitmesini isterim, oneplusun kamerası da iyi gibi duruyo samsungla yarışır

nord 3 ün ekran boyutu biraz büyük geldi kafamı karıştırdı, Samsung alırsam s22 düşünüyodum
Oneplus un ekrani 6.74 samngun 6.70 inc hocam boyut farki yok denecek kadar az. Ekstradan oneplusun ekrani 1240×2772 pixel 450dpi ken s24fe nin 1080×2340 pixel 385dpi. Bataryada onepludls 5000mah 80w sarjken s24fe 4700mah 25w. Kamerada kafa kafaya ama ufak bir farkla samsungdaha onde. Islemcidede samsung 2 kat daha guclu. Samsung 7 sene guncelleme garantisi veriyor oneplus ta bu sure daha az ekstradan samsng android14 ile gelirken oneolus android 13 ile geliyor yani 1 nesil daha eski bir cihaz. Samsungun cercevesi aliminyumken oneplusun plastik. Genele bakildiginda samsung s24fe daha avantajli duruyor hocam. S22 almayin kesinlikle eskimeye basladi artik hem isinma sorunu var hem gucsuz bir cihaz hemde bataryasi bir gunu bile zor cikartir. S24fe en mantikli tercih olacaktir.

Iki cihazda asla üzmez ama samsung guncelleme omrune bakildiginda daha uzun omurlu olacaktir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı