OnePlus telefonlar iyi mi?

Metenikbc

Decapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
İyi sosyaller,

Son zamanlarda OnePlus markasını her yerde duymaya başladım ve araştırmaya başladım.
Technopat ve diğer forumlarda hakkında açılmış konu bulamadım sadece telefon önerisi olarak yazılmış, yurt dışında özellikle Amerika'da çok popülermiş. Tasarımları da çok hoşuma gitti özellikle OnePlus 12 ve 12r tasarımları. Ben de OnePlus 12r almayı düşünüyorum, sizin marka ve telefonları hakkında düşünceleriniz neler?

İyi sosyaller,

Son zamanlarda OnePlus markasını her yerde duymaya başladım ve araştırmaya başladım.
Technopat ve diğer forumlarda hakkında açılmış konu bulamadım sadece telefon önerisi olarak yazılmış, yurt dışında özellikle Amerika'da çok popülermiş. Tasarımları da çok hoşuma gitti özellikle OnePlus 12 ve 12r tasarımları. Ben de OnePlus 12r almayı düşünüyorum, sizin marka ve telefonları hakkında düşünceleriniz neler?
Xiaomi Redmi Poco gibi markalardan iyidir. Samsung veya Apple kalitesi beklemeyin tabii ki ama alinabilir telefonlar yapıyorlar.

Xiaomi yazılımını bir türlü beğenmedim hocam.

Samsung kalitesinde değil demişsiniz hocam, Sizce S24 FE mi 12R mı?

Aralarındaki fiyat farkı kadar performans farkı yok hocam ben olsa 24 FE alırdım. Ya da aciliyeti yoksa 25 serisini beklerdim birkaç saate tanıtılacaklar :D

OnePlus 12 modeliyle dikkatimi çeken marka kullanana denk gelmedim ama güzel makineler üretiyorlar. Bir yandan da tasarımlarını Xiaomi'e çok benzetiyorum kamera konumlandırması ekran çerçeve oranı vs.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı