OnePlus telefonlar iyi mi?

Metenikbc

Decapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
İyi sosyaller,

Son zamanlarda OnePlus markasını her yerde duymaya başladım ve araştırmaya başladım.
Technopat ve diğer forumlarda hakkında açılmış konu bulamadım sadece telefon önerisi olarak yazılmış, yurt dışında özellikle Amerika'da çok popülermiş. Tasarımları da çok hoşuma gitti özellikle OnePlus 12 ve 12r tasarımları. Ben de OnePlus 12r almayı düşünüyorum, sizin marka ve telefonları hakkında düşünceleriniz neler?

Ben de mevcut olarak OnePlus 7t kullanıyorum. Sıfır almıştım ve 6. yılına girdim. Snapdragon 855+ işlemcisi var. Hala hiçbir şekilde donma kasma yok. Telefonu aldığım zamanlar OnePlus markası amiral gemisi katili diye geçiyordu. O dönemin (1-2 model gerisi de dahil) en iyi telefonları ile hemen hemen aynı donanıma sahip fakat çok daha ucuzdu. Bu şekilde popüler olduktan sonra kendisini artık amiral gemisi katili değil de bir amiral gemisi olarak görmeye başladı. Ben de yakın zamanda telefon alacağım. OnePlus 9'dan sonra imei atılmıyor. 13'ü almak istiyordum fakat fiyatlara bakıldığı zaman aynı fiyatlarda en basit örneği Samsung s serisi alınabilir. Her ne kadar OnePlus iyi desek de kendileri amiral gemisi katili olmaktan çıktığından beridir bana göre artık alınacak bir telefon değil. Bir taraftan Samsung'un yapay zekası olsun, Türkiye desteği olsun her türlü öne çıkıyor. Örneğin Honor'a bakıyorsun, kamerada en iyisiyim diyor. X bir markaya bakıyorsun, adam ben oyun konusunda iyiyim diyor. Yani her markanın kendince bir albenisi varken OnePlus'u günümüzde ayrıcalıklı kılan hiçbir özelliği bence yok. Yalnızca akıcılığı için alınabilir diyeceğim ama günümüz telefonlarının artık hepsi çok akıcı. Yarın bir gün OnePlus 10-11-12-13 lere imei atılabilirse alınır ama şu an kayıtlı haline o kadar para verilmez diye düşünüyorum. Söylediklerimin çoğu görecelidir. Kıyaslama ya da fanboyluk yapmıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı