Özür dilerim ama bu nedir?Onetime-touch.co IP Addressing · NETWORK DATA · IP WHOIS INFORMATION.
Özür dilerim ama bu nedir?Onetime-touch.co IP Addressing · NETWORK DATA · IP WHOIS INFORMATION.
Özür dilerim ama bu nedir?
Bir Google araştırması sonucu site hakkında bunu buldum.
Umarım hocam. Kuzeniniz falan ise gençtir yeme ihtimali daha düşük.
Yok maalesef genç değil. Her linkte tıklıyor sanırsam. WhatsApp grubunada atmış. Linki açmayın diyorum bana da kızıyor.
Bir büyüğünüzün onu ikna etmesi lazım. Yoksa paralar havada uçar karakolla uğraşırlar![]()
Nasıl yani?
Bir şekilde bankasına sızıp paralarını çalabilirler. Karakolluk olmasın uğraşmasın sonra. Sizden büyük biri onu ikna etsin.
Eşi linki açmış. Gönderebileceği tanıdıklarımla açmamaları için konuşuyorum. Eşi ve kendisi içinde hala bir önlem alınabilir mi?
Evet. Onların dinleyeceği birine onlara bunu yapmaması gerektiğini ve doğuracağı sonuçları anlatmasını söyleyin.
Tamam teşekkürler. Bu arada herhangi bir siteye girmeden içeriğinin ne olduğunu görmenin bir yöntemi var mı? Mesela zararlı bir site var. Siteye girmeden girince ne olduğunu görmek gibi. Linke bakmak istiyorum da.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.